Opskrifter Salat med røget sild og pocheret æg En dejlig, mættende salat med lækker røget sild. Af Gitte Heidi Rasmussen — 02. juli 2021 Røgede sild fra Bornholm plukker vi til denne dejlige salat, der bliver serveret med porcherede æg. © Stine Christiansen Salat med røget sild og pocheret æg 4 personer Det skal du bruge: 2 røgede sild fra Bornholm 3-4 små nye løg med top 1 stor håndfuld friskbælgede ærter ( ½ kg ærter i bælg) 200 g snap peas eller slikærter 1 spsk. æbleeddike 1 tsk. sennep ½ dl rapsolie, gerne fra Bornholm Salt og peber 4 spsk. frisk tang, fx fra Djursland eller Odsherred 1 bakke spæde salater 4 friske æg Sådan gør du: Åbn silden, og fjern rygbenet og de små sideben. Skindet flås af, og kødet deles i lidt mindre stykker. Snit løgene fint, bælg ærterne, og snit snap peas på langs. Vend grøntsagerne i en marinade af æbleeddike, sennep og rapsolie smagt til med salt og peber. Bland lige inden servering med tang og salat. Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt 1 spsk. eddike. Slå æggene ud i en kop, et ad gangen, pisk godt i gryden, og hæld forsigtigt ægget ud i vandet. Lad æggene koge ca. 3 ½ min. ved svag varme, og tag dem op. Anret æg og sild på tallerkenerne sammen med salat. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Hovedret Banh med syltede grøntsager og kylling Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet Tilbehør Grøntsager på grill med gremolata Hovedret Salat af jordskokker, avokado og stenbiderrogn Hovedret Lækker opskrift på pasta med pocheret æg og knust sprød pancetta