Opskrifter Salat med røget sild og pocheret æg En dejlig, mættende salat med lækker røget sild. Af Gitte Heidi Rasmussen — 02. juli 2021 Røgede sild fra Bornholm plukker vi til denne dejlige salat, der bliver serveret med porcherede æg. © Stine Christiansen Salat med røget sild og pocheret æg 4 personer Det skal du bruge: 2 røgede sild fra Bornholm 3-4 små nye løg med top 1 stor håndfuld friskbælgede ærter ( ½ kg ærter i bælg) 200 g snap peas eller slikærter 1 spsk. æbleeddike 1 tsk. sennep ½ dl rapsolie, gerne fra Bornholm Salt og peber 4 spsk. frisk tang, fx fra Djursland eller Odsherred 1 bakke spæde salater 4 friske æg Sådan gør du: Åbn silden, og fjern rygbenet og de små sideben. Skindet flås af, og kødet deles i lidt mindre stykker. Snit løgene fint, bælg ærterne, og snit snap peas på langs. Vend grøntsagerne i en marinade af æbleeddike, sennep og rapsolie smagt til med salt og peber. Bland lige inden servering med tang og salat. Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt 1 spsk. eddike. Slå æggene ud i en kop, et ad gangen, pisk godt i gryden, og hæld forsigtigt ægget ud i vandet. Lad æggene koge ca. 3 ½ min. ved svag varme, og tag dem op. Anret æg og sild på tallerkenerne sammen med salat. Relateret Kultur Pop-up bageri bringer kvalitetsbagværk til Odsherred Hovedret Svampe og zero waste: Bistro Lupas chefkok deler sin personlige opskrift Restaurant Oplev stjernekokkens Michelin-restaurant i hjertet af Odsherred Hovedret Lækker opskrift på pasta med pocheret æg og knust sprød pancetta Forret Jomfruhummere med brændt citron og ricottacreme Julemad Madekspertens hjemmelavede marinerede sild