Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Opskrift: Toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg

"I denne opskrift har jeg samlet alt, hvad jeg elsker ved foråret."

Camilla Drost fra Atelier Ea serverer toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg

© Atelier Ea / Camilla Drost

Foråret er i fuld gang!

Vi har været ude og plukke ramsløg, som de fleste steder har dækket skovbundende. I denne opskrift har jeg samlet alt hvad jeg elsker ved foråret: stenbidderrogn, aspsarges, radiser - og selvfølgelig de velsmagende ramsløg!

Opskriften passer til én toast, men kan let skaleres op.

Opskriften på ramsløgspesto giver en stor portion, som du eksempelvis kan bruge som topping på en salat eller prøv at vende pestoen i en pastaret.

Camilla Drost fra Atelier Ea serverer toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg

© Atelier Ea / Camilla Drost

Opskrift på toast med stenbidderrogn, burrata og forårsgrønt

(1 toast)

Ingredienser

  • 1 skrive surdejsbrød
  • Ramsløgspesto
  • 1 burrata
  • 50 gram stenbidderrogn
  • 1 asparges
  • 2 radiser
  • Havsalt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Rist brødet på en pande eller i toaster.
  2. Smør brødet med en teskefuld ramsløgspesto.
  3. Anret burrataen på brødet og skær et snit i burraten for at åbne osten.
  4. Smag stenbidderognen til med salt og læg en stor spiseskefuld ovenpå burraten.
  5. Skær asparges i tynde skriver og radiserne i små tern, og brug det som pynt til toasten.
  6. Drys toasten med lidt salt og friskkværnet peber.
Camilla Drost fra Atelier Ea serverer toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg

© Atelier Ea / Camilla Drost

Relaterede Artikler