Opskrift: Toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg
"I denne opskrift har jeg samlet alt, hvad jeg elsker ved foråret."
AfAtelier Ea
Opskrift på toast med stenbidderrogn, burrata og forårsgrønt
(1 toast)
Ingredienser
- 1 skrive surdejsbrød
- Ramsløgspesto
- 1 burrata
- 50 gram stenbidderrogn
- 1 asparges
- 2 radiser
- Havsalt
- Peber
Fremgangsmåde
- Rist brødet på en pande eller i toaster.
- Smør brødet med en teskefuld ramsløgspesto.
- Anret burrataen på brødet og skær et snit i burraten for at åbne osten.
- Smag stenbidderognen til med salt og læg en stor spiseskefuld ovenpå burraten.
- Skær asparges i tynde skriver og radiserne i små tern, og brug det som pynt til toasten.
- Drys toasten med lidt salt og friskkværnet peber.