Opskrift: Toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg

"I denne opskrift har jeg samlet alt, hvad jeg elsker ved foråret."

Camilla Drost fra Atelier Ea serverer toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg
© Atelier Ea / Camilla Drost
Camilla Drost fra Atelier Ea serverer toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg
© Atelier Ea / Camilla Drost

Opskrift på toast med stenbidderrogn, burrata og forårsgrønt

(1 toast)

Ingredienser

  • 1 skrive surdejsbrød
  • Ramsløgspesto
  • 1 burrata
  • 50 gram stenbidderrogn
  • 1 asparges
  • 2 radiser
  • Havsalt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Rist brødet på en pande eller i toaster.
  2. Smør brødet med en teskefuld ramsløgspesto.
  3. Anret burrataen på brødet og skær et snit i burraten for at åbne osten.
  4. Smag stenbidderognen til med salt og læg en stor spiseskefuld ovenpå burraten.
  5. Skær asparges i tynde skriver og radiserne i små tern, og brug det som pynt til toasten.
  6. Drys toasten med lidt salt og friskkværnet peber.
Camilla Drost fra Atelier Ea serverer toast med burrata, stenbidderrogn og ramsløg
© Atelier Ea / Camilla Drost