Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lækre pistace snitter perfekte som julekonfekt

Opgrader årets julekonfekt med disse lækre snitter. Se her, hvordan du laver dem.

Pistacie-snitte

© Tia Borgsmidt

Pistacekonfekt

Ca. 20 stykker

Hjemmelavet konfekt, der smager fantastisk og samtidig er utrolig nemt at lave. Forær marcipanen til din travle ven, veninde, søster eller bror. Pakkes den ind i en fin æske, så vil du helt sikkert imponere.

Det skal du bruge

  1. 300 g marcipan
  2. 200 g nougat
  3. 100 g mælkechokolade
  4. 50 g usaltede pistacienødder

Sådan gør du

  • Beklæd en lille form på ca. 20 x 10 cm med bagepapir.
  • Rul marcipanen ud, så den passer i størrelsen til formen. Pres marcipanen ned i formen med fingrene.
  • Smelt nougat og chokolade i en skål over vandbad.
  • Hak pistacienødderne groft.
  • Top marcipanen med smeltet nougat-chokolade, og drys pistacienødder over. Sæt formen tildækket på køl i min. et par timer, indtil den har sat sig.
  • Skær marcipanen i skiver, og pak den fint ind

Håndplukket til dig