Lækre pistace snitter perfekte som julekonfekt
Opgrader årets julekonfekt med disse lækre snitter. Se her, hvordan du laver dem.
AfLone Kjær
Pistacekonfekt
Ca. 20 stykker
Hjemmelavet konfekt, der smager fantastisk og samtidig er utrolig nemt at lave. Forær marcipanen til din travle ven, veninde, søster eller bror. Pakkes den ind i en fin æske, så vil du helt sikkert imponere.
Det skal du bruge
- 300 g marcipan
- 200 g nougat
- 100 g mælkechokolade
- 50 g usaltede pistacienødder
Sådan gør du
- Beklæd en lille form på ca. 20 x 10 cm med bagepapir.
- Rul marcipanen ud, så den passer i størrelsen til formen. Pres marcipanen ned i formen med fingrene.
- Smelt nougat og chokolade i en skål over vandbad.
- Hak pistacienødderne groft.
- Top marcipanen med smeltet nougat-chokolade, og drys pistacienødder over. Sæt formen tildækket på køl i min. et par timer, indtil den har sat sig.
- Skær marcipanen i skiver, og pak den fint ind