Julemad Julesmåkager med snefnug Smagfulde og dekorative småkager til december måned. Af Ditte Julie Jensen — 15. november 2019 #julekonfekt © Pernille Greve Julesmåkager ca. 50-70 småkager Det skal du bruge: 125 g smør 200 g mørk sirup 150 g brun farin 2 tsk. Cake Factor * 2 tsk. natron 1 æg, str M/L 500 g kage hvedemel (eller alm. hvedemel) et nip salt Sådan gør du: Kom smør, sirup og brun farin op i en gryde, og bring massen i kog. Tilsæt krydderiet og natron, lad massen boble let op, og tag gryden af varmen. Lad det køle lidt af. Sigt melet i en røreskål, og rør den lune smørblanding deri på en røremaskine. Tilsæt ægget, og rør dejen homogen. Kom brunkagedejen i en frostpose, og læg den på køl natten over. Dejen kan holde sig på køl i 3-5 dage. Rul dejen ud, og udstik små runde småkager (5-6 cm i diameter). Bag småkagerne ved 180 grader varmluft i 8-10 min. Glasur 100 g flormelis, 30 g past. æggehvider, hvidt sukker. Pisk flormelis og æggehvider sammen til en luftig glasur. Dekorér småkagerne med glasur og sukker – brug evt. billedet til inspiration. Cake Factor er et kagekrydderi, se dittejulie.dk Relateret Julemad 17 alternativer til julens risalamande Julemad En spektakulær juledessert med chokolademousse og appelsiner Julemad De bedste opskrifter på Risalamande - klassisk & med et twist Julemad Brunkage-cheesecake med havtorn & kageskov Dessert Mandeldrøm med brombær, timian og honning Julemad Gammeldags risalamande