Julemad Julesmåkager med snefnug Smagfulde og dekorative småkager til december måned. Af Ditte Julie Jensen — 15. november 2019 #julekonfekt © Pernille Greve Julesmåkager ca. 50-70 småkager Det skal du bruge: 125 g smør 200 g mørk sirup 150 g brun farin 2 tsk. Cake Factor * 2 tsk. natron 1 æg, str M/L 500 g kage hvedemel (eller alm. hvedemel) et nip salt Sådan gør du: Kom smør, sirup og brun farin op i en gryde, og bring massen i kog. Tilsæt krydderiet og natron, lad massen boble let op, og tag gryden af varmen. Lad det køle lidt af. Sigt melet i en røreskål, og rør den lune smørblanding deri på en røremaskine. Tilsæt ægget, og rør dejen homogen. Kom brunkagedejen i en frostpose, og læg den på køl natten over. Dejen kan holde sig på køl i 3-5 dage. Rul dejen ud, og udstik små runde småkager (5-6 cm i diameter). Bag småkagerne ved 180 grader varmluft i 8-10 min. Glasur 100 g flormelis, 30 g past. æggehvider, hvidt sukker. Pisk flormelis og æggehvider sammen til en luftig glasur. Dekorér småkagerne med glasur og sukker – brug evt. billedet til inspiration. Cake Factor er et kagekrydderi, se dittejulie.dk Relateret Dessert Små mandelkager med smørcreme Julemad Julesmåkager: 15 opskrifter på de bedste klassiske og nye varianter Julemad Madekspertens hjemmelavede marinerede sild Julemad Brunkage-cheesecake med havtorn & kageskov Julemad 17 alternativer til julens risalamande Julemad Sønderjyske småkager: Opskrift på Gode Råd