Julemad En julevenlig "hindbær"snitte Vi har skiftet hindbær ud med en lækker figenmarmelade. Af Lone Kjær — 06. december 2019 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Figensnitter med glasur Ca. 10 stk.Stjernekagerne minder lidt om en hindbærsnitte, men i en mere julevenlig udgave. Kagerne består af en bagt sød mørdej lagt sammen med figenmarmelade og naturligvis pyntet med glasur og kagepynt. Det skal du bruge: Figensnitter 1 portion mørdej 1 glas figenmarmelade Glasur 150 g flormelis 1 æggehvide/kogende vand Kagepynt – hvidt, sølv- og bronzestøv Sådan gør du: Figensnitter Tilbered mørdejen som beskrevet. Del mørdejen i to portioner, og rul dem ud på et meldrysset bord i ca. 3 mm’s tykkelse. Udstik til stjerner, og læg forsigtigt dejstykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen ved 200° i 10-12 min., til de er gyldne. Afkøl stjernerne. Smør forsigtigt et fint lag figenmarmelade på halvdelen af stjernerne. Læg forsigtigt de andre stjerner over. Glasur Rør en glasur af flormelis og æggehvide eller kogende vand. Dekorér kagerne med glasur, og pynt dem. Relateret Julemad Fine kardemommehjerter Julemad 1 dej og 4 slags lækre småkager Julemad Søde, velkrydrede juleboller med nougat Julemad Små risalamande-kager Julemad Konfekt-marcipan-brownie med appelsin Julemad Nøddekage à la Fragilité med hvid chokolademousse