Julemad Chokoladebrud Det er julens nemmeste konfekt: chokoladebrud med forskellige toppings. Af Lone Kjær — 10. december 2019 julekonfekt © Tia Borgsmidt Chokoladebrud Julens nemmeste konfekt er chokoladebrud med topping efter smag. Til 1 chokoladebrud Det skal du bruge: 300 g chokolade fx hvid, fløde eller mørk chokolade forskellige slags topping fx røde frysetørrede bær, flagesalt, nødder Sådan gør du: Hak chokoladen, og temperér den (se opskriften på fyldte chokolader). Bred chokoladen ud på et stykke bagepapir. Drys med topping efter eget valg, og lad chokoladen stivne ved stuetemperatur. Knæk chokoladen i mindre stykker ved servering. Relateret Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost Julemad Opskrift på krydrede julekager med æble, tørrede frugter og cognac Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Julemad Opskrift på cremet julekage med marcipan, lemoncurd og mascarponecreme Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Julemad Opskrift på engelsk julekage med sauce af romkaramel