Julemad Chokoladebrud Det er julens nemmeste konfekt: chokoladebrud med forskellige toppings. Af Lone Kjær — 10. december 2019 julekonfekt © Tia Borgsmidt Chokoladebrud Julens nemmeste konfekt er chokoladebrud med topping efter smag. Til 1 chokoladebrud Det skal du bruge: 300 g chokolade fx hvid, fløde eller mørk chokolade forskellige slags topping fx røde frysetørrede bær, flagesalt, nødder Sådan gør du: Hak chokoladen, og temperér den (se opskriften på fyldte chokolader). Bred chokoladen ud på et stykke bagepapir. Drys med topping efter eget valg, og lad chokoladen stivne ved stuetemperatur. Knæk chokoladen i mindre stykker ved servering. Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Julemad Opskrift på julens krydderkage med hvid chokolade Julemad 17 lækre opskrifter på hjemmelavet julekonfekt Julemad Opskrift på macarons med chokolade-lakridscreme Julemad 1 dej, 4 lækre julesmåkager Julemad 17 opskrifter på lækre julekager