Julemad Chokoladebrud Det er julens nemmeste konfekt: chokoladebrud med forskellige toppings. Af Lone Kjær — 10. december 2019 #julekonfekt © Tia Borgsmidt Chokoladebrud Julens nemmeste konfekt er chokoladebrud med topping efter smag. Til 1 chokoladebrud Det skal du bruge: 300 g chokolade fx hvid, fløde eller mørk chokolade forskellige slags topping fx røde frysetørrede bær, flagesalt, nødder Sådan gør du: Hak chokoladen, og temperér den (se opskriften på fyldte chokolader). Bred chokoladen ud på et stykke bagepapir. Drys med topping efter eget valg, og lad chokoladen stivne ved stuetemperatur. Knæk chokoladen i mindre stykker ved servering. Relateret Julemad Kagemiks til julemuffins med to slags chokolade Julemad Konfekt-marcipan-brownie med appelsin Julemad En spektakulær juledessert med chokolademousse og appelsiner Julemad 1 dej og 4 slags lækre småkager Julemad Nøddekage à la Fragilité med hvid chokolademousse Julemad De bedste opskrifter på Risalamande - klassisk & med et twist