Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Chokoladebrud

Det er julens nemmeste konfekt: chokoladebrud med forskellige toppings.

© Tia Borgsmidt

Chokoladebrud

Julens nemmeste konfekt er chokoladebrud med topping efter smag.

Til 1 chokoladebrud

Det skal du bruge:

  • 300 g chokolade fx hvid, fløde eller mørk chokolade
  • forskellige slags topping fx røde frysetørrede bær, flagesalt, nødder

Sådan gør du:

  1. Hak chokoladen, og temperér den (se opskriften på fyldte chokolader).
  2. Bred chokoladen ud på et stykke bagepapir.
  3. Drys med topping efter eget valg, og lad chokoladen stivne ved stuetemperatur.
  4. Knæk chokoladen i mindre stykker ved servering.