
Tabouleh med grønkål
Denne skønne farverige salat er genial som tilbehør til de fleste af vinterens simreretter. Den smager også godt til lam eller et stykke fisk.
AfLone Kjær
### Opskrift på tabouleh med grønkål
Til 4 personer
Sund og delikat tabouleh – ved at bruge grønkål får man en mere vitaminrig couscous.
### Ingredienser
couscous 1 dl
grønkål 200 g renset
olivenolie 1 spsk
salt og peber
klementiner 2 stk.
pinjekerner 2 spsk.
rødløg 1 stk.
persille 1 lille bundt
olivenolie
### Sådan gør du
• Tilbered couscous som angivet på emballagen. Snit grønkålen fint, og steg den i olivenolie, til den falder sammen. Tag grønkålen af panden, og krydr med salt og peber.
• Skær klementiner i fileter. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande. Hak rødløget. Vend couscous med grønkål, klementiner, pinjekerner, rødløg og hakket persille. Smag salaten til med en god olivenolie.