© Anders Schønnemann

Tabouleh med grønkål

Denne skønne farverige salat er genial som tilbehør til de fleste af vinterens simreretter. Den smager også godt til lam eller et stykke fisk.

### Opskrift på tabouleh med grønkål Til 4 personer Sund og delikat tabouleh – ved at bruge grønkål får man en mere vitaminrig couscous. ### Ingredienser
couscous 1 dl grønkål 200 g renset olivenolie 1 spsk salt og peber klementiner 2 stk. pinjekerner 2 spsk. rødløg 1 stk. persille 1 lille bundt olivenolie
### Sådan gør du • Tilbered couscous som angivet på emballagen. Snit grønkålen fint, og steg den i olivenolie, til den falder sammen. Tag grønkålen af panden, og krydr med salt og peber.
• Skær klementiner i fileter. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande. Hak rødløget. Vend couscous med grønkål, klementiner, pinjekerner, rødløg og hakket persille. Smag salaten til med en god olivenolie.