Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tabouleh med grønkål

Denne skønne farverige salat er genial som tilbehør til de fleste af vinterens simreretter. Den smager også godt til lam eller et stykke fisk.

© Anders Schønnemann

### Opskrift på tabouleh med grønkål Til 4 personer Sund og delikat tabouleh – ved at bruge grønkål får man en mere vitaminrig couscous. ### Ingredienser
couscous 1 dl grønkål 200 g renset olivenolie 1 spsk salt og peber klementiner 2 stk. pinjekerner 2 spsk. rødløg 1 stk. persille 1 lille bundt olivenolie
### Sådan gør du • Tilbered couscous som angivet på emballagen. Snit grønkålen fint, og steg den i olivenolie, til den falder sammen. Tag grønkålen af panden, og krydr med salt og peber.
• Skær klementiner i fileter. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande. Hak rødløget. Vend couscous med grønkål, klementiner, pinjekerner, rødløg og hakket persille. Smag salaten til med en god olivenolie.

Relaterede Artikler