Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sursød salat med hjemmevarmede samosa

Livet bør rumme sin portion af nemme dage. I dag laver vi samosas, som vi blot skal bage færdige i ovnen – og så en nem salat til. En let og lækker opskrift.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

ca. 8 samosas til hver
olie til pensling

gulerødder 2 stk.
agurk ½ stk.
radiser 8 stk.
risvineddike 1 spsk.
olie 1 spsk.
sukker en smule
grøn salat efter lyst

Sæt ovnen på 200?. Fordel de frosne samosas på en bradepande med bagepapir, og pensl dem evt. med lidt olie. Bag dem sprøde i ca. 25 minutter.

Snit grøntsagerne helt fint. Bland eddike, olie, salt og sukker i en skål, og vend grøntsagerne heri.

Kom de varme samosas i fire skåle. Top med salat, og servér uden bestik – men med servietter!

Pink skål, Mano, fra Kähler.

Relaterede Artikler