© Anders Schønnemann

Stegte kammuslinger med radisesalat

Følg denne opskrift og anret smukt på et stort fad, evt. i en skarp farve. Servér sprøde og bladtynde skiver af hvidløgsbrød til.

Opskrift til 4 personer

flutes ½
hvidløg 1 fed
spinatblade 200 g
radiser ½ bundt
vindruekerneolie ½ dl
risvineddike 2 spsk.
wasabi 1-2 tsk.
kammuslinger 400 g
salt og sukker
smør eller olie

Skær flutes i bladtynde skiver, og rist dem sprøde på brødrister eller i ovnen ved 225°. Lad brødskiverne køle, og gnid dem med lidt hvidløg. Rens spinaten, og læg den på et fad. Snit radiserne i tynde skiver. Bland olie, eddike, wasabi, lidt salt og sukker i en skål. Vend radiserne heri, og smag til. Drys kammuslinger med lidt salt, og brun dem let på begge sider. Det tager ikke mange minutter. Fordel kammuslinger over spinaten, og afslut med radise­salat. Husk brødet.