
Stegt hornfisk med fløde-kantareller
Den lidt skarpe og krydrede rucola gør sig godt hertil.
AfMaria Meldgaard
Til 4 personer
kartofler 1 kg
hornfiskfilet 500-600 g
salt og peber
hvedemel
smør og olie til stegning
kantareller 250 g
smør
piskefløde 2 dl
rucolasalat 4 håndfulde
risvineddike 2 tsk.
sukker 1 tsk.
lidt salt
Kog kartoflerne.
Krydr fisken med salt og peber og fold sammen, så du får en kortere, men stadig bred, stegeflade. Vend i mel, og steg gylden på begge sider i smør og olie.
Svits kantareller i lidt smør på en anden pande, og kom fløde herpå.
Lad simre, indtil fløden tykner.
Smag til med salt og peber, og bland eddike, sukker og lidt salt, og vend rucola-blade heri.
Skær fisken i mindre stykker og server til kartofler, salat og kantareller i fløde.