Hovedret Spicy hokkaidosuppe med drys En skøn græskarsuppe med et asiatisk twist. Af Lone Kjær — 24. oktober 2019 Suppe © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Spicy hokkaidosuppe med drys Græskarsuppen tilberedes på mild hokkaido tilsat et spicy asiatisk twist. Suppen er perfekt på en kold og blæsende efterårsdag. 4 personer Det skal du bruge: Spicy hokkaidosuppe Ca. 700 g hokkaidogræskarkød uden kerner og skræl 1 løg 1 spsk. olivenolie 1-2 spsk. rød karrypasta 2 fed hvidløg 1 spsk. friskrevet ingefær 1 l grøntsagsbouillon 1 dåse kokosmælk Salt og peber 1 lime Topping 1 granatæble 2 spsk. saltede peanuts 1 bundt koriander Sådan gør du: Spicy hokkaidosuppe Skær græskarkødet i tern, ca. 2 x 2 cm. Pil og hak løget. Varm olien i en gryde, tilsæt karrypasta, og svits løg, presset hvidløg og ingefær et par min. Tilsæt græskar, og hæld bouillonen på. Lad suppen simre under låg ved svag varme i ca. 20 min., til græskarkødet er mørt. Tag gryden af varmen. Si bouillonen fra, og gem den. Blend nu græskarret til en ensartet suppe, mens du gradvist spæder til med bouillonen, indtil suppen har en skøn, cremet konsistens. Sæt gryden tilbage på varmen. Tilsæt kokosmælk, og varm suppen op. Smag til med salt, peber og limesaft. Topping Halvér granatæblet, og pres kernerne ud. Servér suppen med granatæblekerner, hakkede peanuts og frisk koriander. Relateret Julemad Denne tranebærtrifli med mascarponecreme og portvin smager som en bid af julen Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på nem karryret spækket med grøntsager på under 30 minutter Hovedret Grillede auberginer med løg, bulgur, feta og hindbær Hovedret Mexibowl med bønner, æg og spicy hummus Forret Squash-croquette med chilisauce og citrussalat med koriander samt saltede mandler