Sandwich med vilde hakkebøffer

Åben sandwich på grillet brød med cremet courgette-salat.

© bobedre.dk

Til 4 personer

hakket vildt kød, fx hjortekød, 600 g salt og peber olie og smør courgette, 1 tsk. mayonnaise, 2 spsk. grov sennep, 2 tsk. friskhøvlet peberrod, 1 tsk. lille løg, 1 tsk. feldt-salat, 4 håndfulde

• Del kødet i 8 små hakkebøffer. • Krydr med salt og peber, og steg hakkebøfferne gyldne og gennemstegte. • Det tager 8-10 min. • Skær eller riv courgetten i lange tynde strimler. • Rør mayonnaise med sennep og peberrod sammen i en skål og vend courgetten heri. • Hak løget. • Rist brødet på begge sider. • Dryp lidt af stegefedtet på brødet. • Kom courgette-salat herpå. Læg bøffer på salaten og drys med løg og salat.

En hurtig og mættende sandwich. Tallerken er fra Habitat.

Relaterede Artikler