
Sandwich med vilde hakkebøffer
Åben sandwich på grillet brød med cremet courgette-salat.
AfTil 4 personer
hakket vildt kød, fx hjortekød, 600 g
salt og peber
olie og smør
courgette, 1 tsk.
mayonnaise, 2 spsk.
grov sennep, 2 tsk.
friskhøvlet peberrod, 1 tsk.
lille løg, 1 tsk.
feldt-salat, 4 håndfulde
• Del kødet i 8 små hakkebøffer.
• Krydr med salt og peber, og steg hakkebøfferne gyldne og gennemstegte.
• Det tager 8-10 min.
• Skær eller riv courgetten i lange tynde strimler.
• Rør mayonnaise med sennep og peberrod sammen i en skål og vend courgetten heri.
• Hak løget.
• Rist brødet på begge sider.
• Dryp lidt af stegefedtet på brødet.
• Kom courgette-salat herpå. Læg bøffer på salaten og drys med løg og salat.
En hurtig og mættende sandwich. Tallerken er fra Habitat.