Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sandwich med vilde hakkebøffer

Åben sandwich på grillet brød med cremet courgette-salat.

© bobedre.dk

Til 4 personer

hakket vildt kød, fx hjortekød, 600 g
salt og peber
olie og smør
courgette, 1 tsk.
mayonnaise, 2 spsk.
grov sennep, 2 tsk.
friskhøvlet peberrod, 1 tsk.
lille løg, 1 tsk.
feldt-salat, 4 håndfulde

• Del kødet i 8 små hakkebøffer.
• Krydr med salt og peber, og steg hakkebøfferne gyldne og gennemstegte.
• Det tager 8-10 min.
• Skær eller riv courgetten i lange tynde strimler.
• Rør mayonnaise med sennep og peberrod sammen i en skål og vend courgetten heri.
• Hak løget.
• Rist brødet på begge sider.
• Dryp lidt af stegefedtet på brødet.
• Kom courgette-salat herpå. Læg bøffer på salaten og drys med løg og salat.

En hurtig og mættende sandwich. Tallerken er fra Habitat.

Relaterede Artikler