Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Saltimbocca af kylling

Vi har byttet kalvekødet ud med kylling. Det er mørt, magert og lækkert. I stedet for trøffel kan du dryppe nogle dråber trøffelolie over de stegte kartofler.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

kyllingebryster 4 stk.
salvie 16 blade
parmaskinke 4-8 skiver
peber
olivenolie
hvidvin 2 dl
smør 50 g
kartofler 1 kg
trøfler 1-2 stk. sorte (købes på glas)
bredbladet persille

• Skær hvert kyllingebryst over i to. Læg et par blade salvie herpå, og til sidst et stykke skinke. Læg stykkerne sammen, og luk med en tandstikker. Krydr med peber.
• Brun brysterne på begge sider i olie på en pande.
• Tag op, og hæld hvidvin på panden. Lad simre 2-3 min.
• Læg kødet tilbage på panden med skinken opad. Lad simre i 5-6 min.
• Sluk for varmen og monter stegeskyen med smøret. Skyen må ikke koge op, når smøret er tilsat.
• Skær kartoflerne i skiver, og steg dem sprøde i oliie.
• Skær trøflerne i helt tynde skiver.
• Server saltimboccaen på tallerkener med stegesky, persille, kartofler og trøffelskiver.

Håndplukket til dig