Saltimbocca af kylling

Vi har byttet kalvekødet ud med kylling. Det er mørt, magert og lækkert. I stedet for trøffel kan du dryppe nogle dråber trøffelolie over de stegte kartofler.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

kyllingebryster 4 stk. salvie 16 blade parmaskinke 4-8 skiver peber olivenolie hvidvin 2 dl smør 50 g kartofler 1 kg trøfler 1-2 stk. sorte (købes på glas) bredbladet persille

• Skær hvert kyllingebryst over i to. Læg et par blade salvie herpå, og til sidst et stykke skinke. Læg stykkerne sammen, og luk med en tandstikker. Krydr med peber. • Brun brysterne på begge sider i olie på en pande. • Tag op, og hæld hvidvin på panden. Lad simre 2-3 min. • Læg kødet tilbage på panden med skinken opad. Lad simre i 5-6 min. • Sluk for varmen og monter stegeskyen med smøret. Skyen må ikke koge op, når smøret er tilsat. • Skær kartoflerne i skiver, og steg dem sprøde i oliie. • Skær trøflerne i helt tynde skiver. • Server saltimboccaen på tallerkener med stegesky, persille, kartofler og trøffelskiver.

Relaterede Artikler