
Pasta med perlehøne
I denne opskrift krydres den tynde, fine pasta med chili og safran, hertil ovnstegt perlehønebryst, sprødstegte løg og lidt pære.
AfMaria Meldgaard
Pasta med perlehøne
Opskrift til 2 personer
Det skal du bruge:
- perlehønebryst 300 g
- olivenolie
- salt og peber
- rødt skalotteløg 1 stk.
- frisk tagliolini 250 g (smal båndpasta)
- safran 0,5 g (et brev)
- chili 1 stk., tørret
- pære 1 stk.
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 225 grader. Læg perlehønebrystet i en lille, smurt bradepande. Dryp lidt olie over, og drys med salt og peber. Steg kødet i 20 minutter.
- Sæt en gryde med pastavand over. Snit løget, steg det sprødt i olie på en pande. Tag op.
- Knus safranen, og kom den på panden sammen med knust chili. Kom 1 dl pastavand på panden, og lad simre et par minutter.
- Kog pastaen 1 minut. Tag op, afdryp og vend med safran og chili på panden. Smag til med salt. Server den varme pasta med perlehøne, snittet pære og sprødstegt løg.