Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pasta med perlehøne

I denne opskrift krydres den tynde, fine pasta med chili og safran, hertil ovnstegt perlehønebryst, sprødstegte løg og lidt pære.

© Anders Schønnemann

Pasta med perlehøne

Opskrift til 2 personer

Det skal du bruge:

  • perlehønebryst 300 g
  • olivenolie
  • salt og peber
  • rødt skalotteløg 1 stk.
  • frisk tagliolini 250 g (smal båndpasta)
  • safran 0,5 g (et brev)
  • chili 1 stk., tørret
  • pære 1 stk.

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225 grader. Læg perlehønebrystet i en lille, smurt bradepande. Dryp lidt olie over, og drys med salt og peber. Steg kødet i 20 minutter.
  2. Sæt en gryde med pastavand over. Snit løget, steg det sprødt i olie på en pande. Tag op.
  3. Knus safranen, og kom den på panden sammen med knust chili. Kom 1 dl pastavand på panden, og lad simre et par minutter.
  4. Kog pastaen 1 minut. Tag op, afdryp og vend med safran og chili på panden. Smag til med salt. Server den varme pasta med perlehøne, snittet pære og sprødstegt løg.

Relaterede Artikler