
Pasta med muslinger
Muslinger tilberedes på et par minutter og er derfor på vores favoritliste over fastfood. Prøv denne hurtige opskrift.
AfMaria Meldgaard
Pasta med muslinger
Opskrift til 4 personer
Det skal du bruge:
- pasta 150 g (gerne en med folder, så den kan få saucen med op)
- blåmuslinger 1 kg
- hvidløg 2 fed
- olivenolie
- cherrytomater 1 dåse
- hvidvin 1 dl
- fiskebouillon 2 dl
- piri piri-chili 1 stk., tørret
- persille
Sådan gør du:
- Sæt pastaen over, og kog efter anvisning. Vask muslingerne, og kassér dem, der ikke lukker tæt.
- Svits hvidløg i en gryde, og kom tomater, hvidvin, bouillon og piri piri heri. Lad det simre 5 minutter. Kom muslingerne heri, og lad dem simre, indtil de åbner sig.
- De muslinger, der evt. ikke åbner sig, smider du ud sammen med hvidløg og chili. Afdryp pastaen, og vend i gryden. Servér straks med lidt persille drysset over.