Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pasta med muslinger

Muslinger tilberedes på et par minutter og er derfor på vores favoritliste over fastfood. Prøv denne hurtige opskrift.

Pasta med muslinger

© Anders Schønnemann

Pasta med muslinger

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • pasta 150 g (gerne en med folder, så den kan få saucen med op)
  • blåmuslinger 1 kg
  • hvidløg 2 fed
  • olivenolie
  • cherrytomater 1 dåse
  • hvidvin 1 dl
  • fiskebouillon 2 dl
  • piri piri-chili 1 stk., tørret
  • persille

Sådan gør du:

  1. Sæt pastaen over, og kog efter anvisning. Vask muslingerne, og kassér dem, der ikke lukker tæt.
  2. Svits hvidløg i en gryde, og kom tomater, hvidvin, bouillon og piri piri heri. Lad det simre 5 minutter. Kom muslingerne heri, og lad dem simre, indtil de åbner sig.
  3. De muslinger, der evt. ikke åbner sig, smider du ud sammen med hvidløg og chili. Afdryp pastaen, og vend i gryden. Servér straks med lidt persille drysset over.

Relaterede Artikler