Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pappardelle med kalvetykkam og rosa grape

Mildt og godt kalvekød, en let skysauce på fløde, syrlig grape og et dryp chiliolie er en rigtig god kombination …

© Anders Schønnemann

Pappardelle med kalvetykkam og rosa grape

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • kalvetykkam ¾ kg, snøret
  • salt og peber
  • smør og olie
  • hvidvin 1 dl
  • vand 3 dl
  • kalvefond 1 spsk.
  • piskefløde 1 dl
  • pappardelle-pasta 500 g, frisk
  • grapefrugt ½ -1 stk.
  • rødløg 1 stk.
  • chiliolie fx Laoganma
  • thaibasilikum en håndfuld blade til pynt

Sådan gør du:

  1. Krydr kødet med salt og peber, og brun det i en gryde. Kom vin, vand og fond heri, og læg låg på.
  2. Lad det simre under låg i 45 minutter. Tag kødet op, og lad det hvile med folie over.
  3. Kom fløden i gryden, og lad den simre i ca. 10 minutter.
  4. Kog pastaen efter anvisning. Snit grape og løg tyndt.
  5. Skær kødet i tynde skiver, og anret sammen med pasta, alt det grønne, skysauce og lidt chiliolie.

Relaterede Artikler