Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pappardelle med braiseret fennikel, tomat og spinat

Når italiensk køkken er bedst, er det enkelt, nemt og velsmagende.

© Anders Schønnemann

4 personer

fennikel 2 stk.
tomater 4 stk.
frisk spinat 100 g
pappardelle el.lign. 400 g
smør 10 g
sorte oliven 50 g
salt og peber
olivenolie 1-2 spsk. parmesanost
citron 1 stk. økologisk, skal heraf
kørvel 1 bundt

• skær top og bund af fennikelerne. Fjern stokken, og skær fennikelerne i tynde skiver - evt. på et mandolinjern.
• Kom fennikelskiverne i en skål, hæld iskoldt vand over, og lad dem stå, mens det øvrige tilberedes.
• skær tomaterne i både, skyl spinaten, og slyng den tør.
• Kog pastaen som angivet på emballagen.
• Tag fennikelskiverne op, og ryst dem fri for vand.
• smelt smørret på en pande, og steg fennikelskiverne et par minutter.
• Tilsæt tomater og oliven, og steg i yderligere et par minutter, mens der forsigtigt vendes rundt.
• Vend hurtigt spinaten på panden, så den kun lige falder sammen.
• Tag panden af varmen, og smag til med salt og peber.
• Anrét pappardellen med braiseret fennikel. Dryp olivenolie over, og servér med parmesanost, reven citronskal og kørvel.

Relaterede Artikler