Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt tilbehør til bøffen

Rosenkålens særlige, gode og letskarpe smag er fin sammen med sødme og syre. I denne opskrift bages de møre, før de overhældes med en dressing af sirup, passionsfrugt og citron.

© Frederikke Heiberg

Opskrift til 4 personer

bagekartofler 1 kg
olie 1 spsk.
salt og peber
rosenkål 400 g
lidt smør
bøffer 4 stk.
passionsfrugter 2 stk.
sirup 2 spsk.
citron ½

Sæt ovnen på 225º. Skær kartoflerne i både, vend dem med olie, salt og peber, og læg dem i en bradepande.
Bag kartoflerne, til de er godt gyldne, ca. 35-40 minutter.

Ordn rosenkålene, og kom dem i en ildfast form med låg (eller luk med alufolie). Kom smør­­­­­klatter på kålen, og drys med salt. Luk formen tæt.

Bag rosenkålene møre i ovnen i ca. 20 minutter. Drys bøfferne med salt og peber, og steg dem i smør eller olie ved høj varme, 2 minutter pr. side.

Rør indholdet fra passionsfrugterne med sirup og smag til med citronsaft. Servér bøfferne med kartofler og rosenkål, overhældt med dressing.

Relaterede Artikler