Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nem pasta - perfekt til dovne dage

Rug-tagliatelle med porre og pancetta giver en let og alligevel fyldig pastaret. Oplagt til en dag, hvor man ikke har tid hænge længe i køkkenet.

© Anders Schønnemann

4 personer

porrer 2 stk.
pancetta 80 g
smør 70 g
rug-tagliatelle 300 g
salvie 4 kviste
salt og peber

• Rens porrerne, og skær dem derefter i tynde ringe.
• Steg pancettaen sprød på en tør pande, og afdryp på et stykke fedtsugende papir.
• Steg salviebladene et kort øjeblik i det afsmeltede fedt, der er på panden.
• Smelt smørret, og lad det brune.
• Kog pasta som angivet på emballagen.
• Kog porrerne med i de sidste to min., og afdryp derefter pastaen.
• Pynt pastaen med porrer og pancetta. Dryp derefter brunet smør over, og drys med salviebladene.

Relaterede Artikler