© Anders Schønnemann

Nem pasta - perfekt til dovne dage

Rug-tagliatelle med porre og pancetta giver en let og alligevel fyldig pastaret. Oplagt til en dag, hvor man ikke har tid hænge længe i køkkenet.

4 personer

porrer 2 stk.
pancetta 80 g
smør 70 g
rug-tagliatelle 300 g
salvie 4 kviste
salt og peber

• Rens porrerne, og skær dem derefter i tynde ringe.
• Steg pancettaen sprød på en tør pande, og afdryp på et stykke fedtsugende papir.
• Steg salviebladene et kort øjeblik i det afsmeltede fedt, der er på panden.
• Smelt smørret, og lad det brune.
• Kog pasta som angivet på emballagen.
• Kog porrerne med i de sidste to min., og afdryp derefter pastaen.
• Pynt pastaen med porrer og pancetta. Dryp derefter brunet smør over, og drys med salviebladene.