Hovedret Minipizza - lækre hjemmelavede pizzaer med gedeost, sprøde græskarkerner og strandkål Små minipizzaer, perfekte til picnickurven eller til haveselskabet. Af Lone Kjær — 01. august 2022 © Tia Borgsmidt Minipizza med gedeost, sprøde græskarkerner og strandkål Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 stk. + Pizzadej ½ dl vand 2½ g gær ½ tsk. flagesalt ½ spsk. olivenolie 62 g fuldkornsdurummel 25 g italiensk durummel Fyld ¼ håndfuld strandkålsskud 50 g gedeost ½ spsk. græskarkerner olivenolie flagesalt ¼ stk. parmesanost Sådan gør du Pizzadej Hæld vandet i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt og olivenolie, og ælt først fuldkornsdurummel og dernæst hvedemel i dejen. Ælt, til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tænd ovnen på 250°, og lad en bageplade blive i ovnen, så den er godt varm inden bagningen. Fyld Skyl strandkålen, og tør den godt. Hak den fint. Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i otte stykker, og rul hvert dejstykke tyndt ud. Fordel dejen på bagepapir eller på en træspatel, hvis du bruger en bagesten. Fordel gedeost i skiver og strandkål på pizzaerne. Drys med græskarkerner, og krydr med flagesalt og peber og dryp med olie. Løft forsigtigt dejstykkerne med bagepapir over på den lune bageplade. Bag pizzaerne i ca. 10 min., til osten er gylden, og kanten er sprød. Top med revet parmesanost. Efter at dejen er slået ned, kan den pakkes i folie og opbevares i køleskab. Her holder den sig fint et par dage. Relateret Annonce Casper Sobczyks pizza a la bøf bearnaise Annonce Her er TV-kokkens bud på en nem og delikat butterdejspizza Hovedret Gourmet hotdogs med tomatsalsa, sauce tatar og ristede porrer Hovedret Grøn pizza med persillepesto og stracciatella Julemad 1 dej og 4 slags lækre småkager Hovedret Opskrift på sprøde pizzaer med salsiccia, cherrytomater og oliven