Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Marsalabraiseret svinekam og grønkål

Brug frilandsgris til denne opskrift på en vinterret, som smager bedst med et godt, rustikt landbrød til.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

svinekam 1,2 kg, uden svær og ben
løg 4 stk.
grønkålsblade 500 g, friske
rosmarin 1 spsk.
marsala 3 dl, tør
landbrød
salt og peber
smør og olie

Dup kødet tørt med køkkenrulle, og krydr det med salt og peber. Brun kødet på alle sider i smør og olie i en gryde. Skær løgene i tynde både, og skær grønkålen over en gang eller to. Tag kødet op. Svits løg i gryden, tilsæt grønkål, og svits det hele kort. Læg kødet over grønsagerne, drys finthakket rosmarin over, hæld marsala i gryden, og kog op. Læg låg på, og lad kødet simre under låg i ca. 35 minutter. Når stegetermometeret viser 65 grader, er kødet stegt færdig. Skær kødet i skiver, og server med grønsager, sky og brød.

Relaterede Artikler