Hovedret Grillet hakkebøf med ramsløgs-aioli Den bliver med sikkerhed en favorit til sommerens grill-aftner. Af Gitte Heidi Rasmussen — 04. juni 2019 Opskrifter med ramsløg © Stine Christiansen Ramsløg & grillet hakkebøf med ramsløgsaioli & grillede grønsager Til 4 personer Det skal du bruge: 600 g hakket oksekød 4-7 % 4 blade ramsløg olie til stegning 1 bdt. grønne asparges 1-2 bdt. forårsløg 150 g ægte mayonnaise 6 blade ramsløg 50 g græsk yoghurt eller cremefraiche salt og peber Sådan gør du: Bland kødet med finthakket ramsløg, form 4 bøffer, og krydr med salt og peber Bræk det træede på aspargesene af, og skyl dem godt. Rens forårsløgene, og snit lidt af toppen samt rodspidsen af. Grill grønsagerne på en varm grillpande, ca. 2 min. på hver side. Rør mayonnaise sammen med finthakket ramsløg, og smag til med yoghurt, salt og peber. Lad gerne mayoen trække. Grill bøfferne ca. 3 min. på hver side, så de stadig er en anelse rosa. Anret med grillede grønsager og ramsløgsmayo. Supplér evt. med kartofler eller brød. Relateret Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Grillet gris med salat og friskbælgede ærter i smørsauce Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Grillede auberginer med løg, bulgur, feta og hindbær Hovedret Opskrift på nem karryret spækket med grøntsager på under 30 minutter