Hovedret Grillet hakkebøf med ramsløgs-aioli Den bliver med sikkerhed en favorit til sommerens grill-aftner. Af Gitte Heidi Rasmussen — 04. juni 2019 © Stine Christiansen Ramsløg & grillet hakkebøf med ramsløgsaioli & grillede grønsager Til 4 personer Det skal du bruge: 600 g hakket oksekød 4-7 % 4 blade ramsløg olie til stegning 1 bdt. grønne asparges 1-2 bdt. forårsløg 150 g ægte mayonnaise 6 blade ramsløg 50 g græsk yoghurt eller cremefraiche salt og peber Sådan gør du: Bland kødet med finthakket ramsløg, form 4 bøffer, og krydr med salt og peber Bræk det træede på aspargesene af, og skyl dem godt. Rens forårsløgene, og snit lidt af toppen samt rodspidsen af. Grill grønsagerne på en varm grillpande, ca. 2 min. på hver side. Rør mayonnaise sammen med finthakket ramsløg, og smag til med yoghurt, salt og peber. Lad gerne mayoen trække. Grill bøfferne ca. 3 min. på hver side, så de stadig er en anelse rosa. Anret med grillede grønsager og ramsløgsmayo. Supplér evt. med kartofler eller brød. Relateret Tilbehør Grøntsager på grill med gremolata Forret Crostini med stegt zucchini, gedefeta og urter Forret Grillet hjertesalat med cæsar-dressing og friske urter Tilbehør Grillet aubergine med chimichurri Hovedret Grillet sortfodsgris med blomkålspuré Hovedret Chili con carne med sorte bønner