Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillet hakkebøf med ramsløgs-aioli

Den bliver med sikkerhed en favorit til sommerens grill-aftner.

ramsløg opskrifter ramsløg sæson

© Stine Christiansen

Ramsløg & grillet hakkebøf med ramsløgsaioli & grillede grønsager

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 600 g hakket oksekød 4-7 %
  • 4 blade ramsløg
  • olie til stegning
  • 1 bdt. grønne asparges
  • 1-2 bdt. forårsløg
  • 150 g ægte mayonnaise
  • 6 blade ramsløg
  • 50 g græsk yoghurt eller cremefraiche
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Bland kødet med finthakket ramsløg, form 4 bøffer, og krydr med salt og peber
  2. Bræk det træede på aspargesene af, og skyl dem godt.
  3. Rens forårsløgene, og snit lidt af toppen samt rodspidsen af.
  4. Grill grønsagerne på en varm grillpande, ca. 2 min. på hver side.
  5. Rør mayonnaise sammen med finthakket ramsløg, og smag til med yoghurt, salt og peber.
  6. Lad gerne mayoen trække.
  7. Grill bøfferne ca. 3 min. på hver side, så de stadig er en anelse rosa.
  8. Anret med grillede grønsager og ramsløgsmayo.
  9. Supplér evt. med kartofler eller brød.

Relaterede Artikler