© Anders Schønnemann

Frokostfisk

Vi har købt kogt torskerogn hos fiskehandleren. Hjemme skal vi blot trække skindet af og svitse i lidt smør - prøv det i denne opskrift.

Opskrift til 4 personer

torskerogn 4-500 g, friskkogt
smør
fennikel ½ stk.
snackgulerødder 1 håndfuld
blomkål ¼ stk.
courgette ½ stk.
mayonnaise 2-4 spsk.
citron 1 stk., økologisk
rugbrød 4 skiver

Træk skindet af torskebukserne, og steg dem i smør på en pande.

Skær grøntsager i tynde skiver, og del blomkålen i små buketter. Kom grøntsagerne i en skål, og vend med mayonnaise. Smag til med salt og peber.

Kom lidt grøntsager på rugbrødet sammen med skiver af den stegte torskerogn og lidt revet citronskal.

Service, Ursula, fra Royal Copenhagen.