Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Frokostfisk

Vi har købt kogt torskerogn hos fiskehandleren. Hjemme skal vi blot trække skindet af og svitse i lidt smør - prøv det i denne opskrift.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

torskerogn 4-500 g, friskkogt
smør
fennikel ½ stk.
snackgulerødder 1 håndfuld
blomkål ¼ stk.
courgette ½ stk.
mayonnaise 2-4 spsk.
citron 1 stk., økologisk
rugbrød 4 skiver

Træk skindet af torskebukserne, og steg dem i smør på en pande.

Skær grøntsager i tynde skiver, og del blomkålen i små buketter. Kom grøntsagerne i en skål, og vend med mayonnaise. Smag til med salt og peber.

Kom lidt grøntsager på rugbrødet sammen med skiver af den stegte torskerogn og lidt revet citronskal.

Service, Ursula, fra Royal Copenhagen.

Håndplukket til dig