Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Flødeleverpostej med bagte tomater

Annonce Nyfortolket smørrebrød med Tulip Delikatessens Fløde Leverpostej. Få opskriften her

INGREDIENSER (OPSKRIFT TIL 2 PERSONER)

  • 2 skriver rugbrød

  • 1 spiseskefuld mayonnaise
  • 1 spiseskefuld creme fraiche

  • 100 gram oliven

  • 1 bakke svampe

  • 10 peberkorn

  • 2 laurbærblade

  • 1 decilieter sukker

  • 1 decilieter vand

  • 1 deciliter eddike, hvid

  • 2 tomater

  • 2 spiseskefulde kapers

FORBEREDELSE

1

Vand, eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn koges op til sukkeret er smeltet. Kom svampene heri, og kom på glas.

2

Blend oliven med cremefraiche og mayonnaise. Smag til med sort peber, og eventuelt lidt eddike.

3

Kom på en sprøjtepose.

4

Skær tomaterne i tynde skiver, læg dem på en bageplade med bagepapir.

5

Drys med salt og peber.

6

Bag/tør ved 130 grader, indtil de er skrumpet ind.

7

Fjern dem forsigtigt fra bagepapiret.

SAMLING

1

Kom fine skiver af Tulip Delikatessens Fløde leverpostej på det smurte rugbrød.

2

Pynt med toppe af olivencreme fra sprøjteposen, herpå syltede svampe og kapers.

3

Top med de bagte tomater, og sigt til sidst lidt tomatpulver over.

Relaterede Artikler