
Annonce
Flødeleverpostej med bagte tomater
Nyfortolket smørrebrød med Tulip Delikatessens Fløde Leverpostej. Få opskriften her
Af — 26. september 2016INGREDIENSER (OPSKRIFT TIL 2 PERSONER)
- 2 skriver rugbrød
- 1 spiseskefuld mayonnaise
- 1 spiseskefuld creme fraiche
- 100 gram oliven
- 1 bakke svampe
- 10 peberkorn
- 2 laurbærblade
- 1 decilieter sukker
- 1 decilieter vand
- 1 deciliter eddike, hvid
- 2 tomater
- 1 pakke Tulip, Delikatessens Flødepostej
- 2 spiseskefulde kapers
FORBEREDELSE
1
Vand, eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn koges op til sukkeret er smeltet. Kom svampene heri, og kom på glas.
2
Blend oliven med cremefraiche og mayonnaise. Smag til med sort peber, og eventuelt lidt eddike.
3
Kom på en sprøjtepose.
4
Skær tomaterne i tynde skiver, læg dem på en bageplade med bagepapir.
5
Drys med salt og peber.
6
Bag/tør ved 130 grader, indtil de er skrumpet ind.
7
Fjern dem forsigtigt fra bagepapiret.
SAMLING
1
Kom fine skiver af Tulip Delikatessens Fløde leverpostej på det smurte rugbrød.
2
Pynt med toppe af olivencreme fra sprøjteposen, herpå syltede svampe og kapers.
3
Top med de bagte tomater, og sigt til sidst lidt tomatpulver over.