Flødeleverpostej med bagte tomater

Nyfortolket smørrebrød med Tulip Delikatessens Fløde Leverpostej. Få opskriften her

INGREDIENSER (OPSKRIFT TIL 2 PERSONER)

  • 2 skriver rugbrød

  • 1 spiseskefuld mayonnaise
  • 1 spiseskefuld creme fraiche

  • 100 gram oliven

  • 1 bakke svampe

  • 10 peberkorn

  • 2 laurbærblade

  • 1 decilieter sukker

  • 1 decilieter vand

  • 1 deciliter eddike, hvid

  • 2 tomater

  • 2 spiseskefulde kapers

FORBEREDELSE

1

Vand, eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn koges op til sukkeret er smeltet. Kom svampene heri, og kom på glas.

2

Blend oliven med cremefraiche og mayonnaise. Smag til med sort peber, og eventuelt lidt eddike.

3

Kom på en sprøjtepose.

4

Skær tomaterne i tynde skiver, læg dem på en bageplade med bagepapir.

5

Drys med salt og peber.

6

Bag/tør ved 130 grader, indtil de er skrumpet ind.

7

Fjern dem forsigtigt fra bagepapiret.

SAMLING

1

Kom fine skiver af Tulip Delikatessens Fløde leverpostej på det smurte rugbrød.

2

Pynt med toppe af olivencreme fra sprøjteposen, herpå syltede svampe og kapers.

3

Top med de bagte tomater, og sigt til sidst lidt tomatpulver over.