Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fjerlette fiskefrikadeller

De kan steges i ovnen eller på panden, og der er slet ikke noget mel i farsen. Hemmeligheden bag dellernes lette konsistens i denne opskrift er superfrisk fisk og en god el-hakker, foodprocessor eller blender.

© bobedre.dk

Opskrift til 6-8 fiskefrikadeller

300 g filet af torsk eller lyssej
knap 1/2 tsk. Maldon-salt
hvidt peber fra kværn
1 stort æg
1 3/4 -2 dl piskefløde
smør til stegning

Afpuds fiskekødet for skind- og benrester, hak det groft med en kniv, blandt det med salt, og blend det. Tilsæt de øvrige ingredienser, blend igen, og lad farsen hvile i køleskabet i mindst 1 time. Form frikadeller med to spiseskeer, læg dem i et velsmurt ovnfast fad, bag dem ved 200 grader i ca. 35 minutter, og vend dem midtvejs. Giv salat til - her ses rødbedeblade med revne radiser.

Relaterede Artikler