Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Blomkålscoucous med et mellemøstligt tvist

Vi laver en fyldig mellemøstlig tabbouleh med blomkål i stedet for bulgur, og så spæder vi til med lidt ekstra grønt.

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær

Blomkålscoucous med et mellemøstligt tvist

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 stort blomkål
  • 5 kviste frisk mynte
  • 1 håndfuld kruspersille
  • 250 g cherrytomater
  • 1 lille rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 agurk
  • 1 bundt forårsløg
  • Revet skal og saft af 2 citroner Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Fjern de yderste blade og stokken fra blomkålen. Del blomkålen i buketter, og kom den i en foodprocessor. Kør, til blomkålen har konsistens a la bulgur.
  2. Skyl og hak krydderurterne.
  3. Skær tomaterne i kvarter.
  4. Hak løget fint.
  5. Skær peberfrugten i små tern.
  6. Flæk agurken på langs, og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i små tern.
  7. Snit forårsløgene.
  8. Vend blomkål med krydderurter og grøntsager, og smag til med citronskal og -saft, lidt olivenolie, salt og peber.

Relaterede Artikler