Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Åben sandwith med vildt kød og lidt tyttebær

Det færdigstegte kød skærer vi i de tyndeste skiver. Det bliver lækrest sådan. Søde, syrlige tyttebær hertil.

Åben sandwith

© bobedre.dk

Til 4 personer

andefileter 2 stk.
herbes de provence-krydderi 1 spsk.
peberblanding 1 tsk.
saltflager 1 tsk.
smør og olie til stegning
mayonnaise 3 spsk.
sødmælksyoghurt 6 spsk.
godt brød 8 skiver
feldtsalat to håndfulde
tyttebærmarmelade 1 dl
peberrod 1 helt stykke

• Dyp kødet tørt, bland krydderier og salt og gnid det godt ind i kødet.
• Steg kødet godt på begge sider, i alt ca. 10 min.
• Tag kødet op, dæk med alufolie og lad trække i 10 min.
• Rør mayonnaise og yoghurt sammen, og smag til med lidt salt.
• Skær kødet i helt tynde skiver, og server på brød med salat og dressing og lidt tyttebær. Husk lidt revet peberrod over til sidst.