Åben sandwith
© bobedre.dk

Åben sandwith med vildt kød og lidt tyttebær

Det færdigstegte kød skærer vi i de tyndeste skiver. Det bliver lækrest sådan. Søde, syrlige tyttebær hertil.

Til 4 personer

andefileter 2 stk.
herbes de provence-krydderi 1 spsk.
peberblanding 1 tsk.
saltflager 1 tsk.
smør og olie til stegning
mayonnaise 3 spsk.
sødmælksyoghurt 6 spsk.
godt brød 8 skiver
feldtsalat to håndfulde
tyttebærmarmelade 1 dl
peberrod 1 helt stykke

• Dyp kødet tørt, bland krydderier og salt og gnid det godt ind i kødet.
• Steg kødet godt på begge sider, i alt ca. 10 min.
• Tag kødet op, dæk med alufolie og lad trække i 10 min.
• Rør mayonnaise og yoghurt sammen, og smag til med lidt salt.
• Skær kødet i helt tynde skiver, og server på brød med salat og dressing og lidt tyttebær. Husk lidt revet peberrod over til sidst.