Åben sandwith med vildt kød og lidt tyttebær

Det færdigstegte kød skærer vi i de tyndeste skiver. Det bliver lækrest sådan. Søde, syrlige tyttebær hertil.

Åben sandwith

© bobedre.dk

Til 4 personer

andefileter 2 stk. herbes de provence-krydderi 1 spsk. peberblanding 1 tsk. saltflager 1 tsk. smør og olie til stegning mayonnaise 3 spsk. sødmælksyoghurt 6 spsk. godt brød 8 skiver feldtsalat to håndfulde tyttebærmarmelade 1 dl peberrod 1 helt stykke

• Dyp kødet tørt, bland krydderier og salt og gnid det godt ind i kødet. • Steg kødet godt på begge sider, i alt ca. 10 min. • Tag kødet op, dæk med alufolie og lad trække i 10 min. • Rør mayonnaise og yoghurt sammen, og smag til med lidt salt. • Skær kødet i helt tynde skiver, og server på brød med salat og dressing og lidt tyttebær. Husk lidt revet peberrod over til sidst.

Relaterede Artikler