Grill Prøv en grillet kartoffelsalat Et lækkert alternativ til den klassiske kartoffelsalat! Af Gitte Heidi Rasmussen — 03. juni 2019 © Stine Christiansen Grillet kartoffelsalat med sauce tartare & krydderurter Antal personer: 4Det skal du bruge: ¾ kg nye kartofler olie, salt og peber 75 g mayonnaise 1 dl cremefraiche 18 % 1 hakket rødløg 8 cornichoner 1 spsk. kapers 1 spsk. citronsaft 2 spsk. hakket persille dild og purløg Det skal du gøre: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10 min., og lad dem trække 5 min., inden vandet hældes fra. Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, hakket rødløg, finthakkede cornichoner og kapers. Smag til med citronsaft, salt og peber, og bland godt med persille. Halvér kartoflerne, og pensl skærefladen med lidt olie. Grill direkte på skærefladen, og anret på et fad. Hæld dressingen henover, drys godt med masser af dild og purløg, og servér. Relateret Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Hovedret Grillet gris med salat og friskbælgede ærter i smørsauce Hovedret Grillede auberginer med løg, bulgur, feta og hindbær Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel