Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Prøv en grillet kartoffelsalat

Et lækkert alternativ til den klassiske kartoffelsalat!

Grillet kartoffelsalat med sauce tartare krydderurter

© Stine Christiansen

Grillet kartoffelsalat med sauce tartare & krydderurter

Antal personer: 4

Det skal du bruge:

  • ¾ kg nye kartofler
  • olie, salt og peber
  • 75 g mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 1 hakket rødløg
  • 8 cornichoner
  • 1 spsk. kapers
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. hakket persille
  • dild og purløg

Det skal du gøre:

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10 min., og lad dem trække 5 min., inden vandet hældes fra.
  2. Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, hakket rødløg, finthakkede cornichoner og kapers.
  3. Smag til med citronsaft, salt og peber, og bland godt med persille.
  4. Halvér kartoflerne, og pensl skærefladen med lidt olie.
  5. Grill direkte på skærefladen, og anret på et fad.
  6. Hæld dressingen henover, drys godt med masser af dild og purløg, og servér.

Relaterede Artikler