Grill Prøv en grillet kartoffelsalat Et lækkert alternativ til den klassiske kartoffelsalat! Af Gitte Heidi Rasmussen — 03. juni 2019 © Stine Christiansen Grillet kartoffelsalat med sauce tartare & krydderurter Antal personer: 4Det skal du bruge: ¾ kg nye kartofler olie, salt og peber 75 g mayonnaise 1 dl cremefraiche 18 % 1 hakket rødløg 8 cornichoner 1 spsk. kapers 1 spsk. citronsaft 2 spsk. hakket persille dild og purløg Det skal du gøre: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10 min., og lad dem trække 5 min., inden vandet hældes fra. Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, hakket rødløg, finthakkede cornichoner og kapers. Smag til med citronsaft, salt og peber, og bland godt med persille. Halvér kartoflerne, og pensl skærefladen med lidt olie. Grill direkte på skærefladen, og anret på et fad. Hæld dressingen henover, drys godt med masser af dild og purløg, og servér. Relateret Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Annonce Thomas Rodes gazpacho af grillede grøntsager med hummer Grill Grillede auberginer med tomater og burrata Grill Grillet dorade med en frisk fersken-citron-relish