Grill Majskolber på grillen med koriander, lime og sesamsmør De krydrede majs er perfekte som en nem og lækker grillret. Af Gitte Heidi Rasmussen — 16. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Majskolber på grillen med koriander, lime og sesamsmør 4 personerDet skal du bruge: 4 majskolber 100 g smør 2 spsk. tahin 1 økologisk lime ½ tsk. chiliflager 1 spsk. sesamfrø 1 håndfuld koriander Sådan gør du: Læg majskolberne i blød i koldt vand. Rør smørret sammen med tahin, fintrevet limeskal og limesaft. Træk majsenes dækblade tilbage, fjern hårene, og smør kolberne med 1/3 af smørret. Pak igen dækbladene omkring, og snør dem sammen. Grill majskolberne ca. 10 min. Træk dækbladene tilbage, og hold majskolberne sammen med en snor. Grill dem et par minutter på hver side over kraftig varme, så de får striber. Læg dem på et fad, og smør dem med ekstra smør. Drys med chili, sesam og koriander, og servér straks med resten af smørret til. Relateret Arkitektur Hamborg får endnu et nyt musikhus – denne gang skal en dansker stå bag Slotte Clara pynter selv det 5000 kvadratmeter store gods op til jul - gerne med papirklip fra Netto Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer
Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem