Grill Majskolber på grillen med koriander, lime og sesamsmør De krydrede majs er perfekte som en nem og lækker grillret. Af Gitte Heidi Rasmussen — 16. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Majskolber på grillen med koriander, lime og sesamsmør 4 personerDet skal du bruge: 4 majskolber 100 g smør 2 spsk. tahin 1 økologisk lime ½ tsk. chiliflager 1 spsk. sesamfrø 1 håndfuld koriander Sådan gør du: Læg majskolberne i blød i koldt vand. Rør smørret sammen med tahin, fintrevet limeskal og limesaft. Træk majsenes dækblade tilbage, fjern hårene, og smør kolberne med 1/3 af smørret. Pak igen dækbladene omkring, og snør dem sammen. Grill majskolberne ca. 10 min. Træk dækbladene tilbage, og hold majskolberne sammen med en snor. Grill dem et par minutter på hver side over kraftig varme, så de får striber. Læg dem på et fad, og smør dem med ekstra smør. Drys med chili, sesam og koriander, og servér straks med resten af smørret til. Relateret Design Ellos gentager samarbejdssuccesen med tæppeguruen Marie Olsson Nylander Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Annonce Jon Daniel Edlund: “Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt” 3 Days of Design Fritz Hansen åbner spektakulær pavilion under 3daysofdesign Design "Hvis ikke Fritz Hansen havde fremstillet en stol med ryg og sæde i ét stykke, så var der nogle andre, der havde gjort det" Annonce Kokkene guider: 3 ting, du skal vide for at lave eminent italiensk mad
Design "Hvis ikke Fritz Hansen havde fremstillet en stol med ryg og sæde i ét stykke, så var der nogle andre, der havde gjort det"