
Majskolber på grillen med koriander, lime og sesamsmør
De krydrede majs er perfekte som en nem og lækker grillret.
AfGitte Heidi Rasmussen
Majskolber på grillen med koriander, lime og sesamsmør
4 personer
Det skal du bruge:
- 4 majskolber
- 100 g smør
- 2 spsk. tahin
- 1 økologisk lime
- ½ tsk. chiliflager
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 håndfuld koriander
Sådan gør du:
- Læg majskolberne i blød i koldt vand.
- Rør smørret sammen med tahin, fintrevet limeskal og limesaft.
- Træk majsenes dækblade tilbage, fjern hårene, og smør kolberne med 1/3 af smørret.
- Pak igen dækbladene omkring, og snør dem sammen.
- Grill majskolberne ca. 10 min.
- Træk dækbladene tilbage, og hold majskolberne sammen med en snor.
- Grill dem et par minutter på hver side over kraftig varme, så de får striber.
- Læg dem på et fad, og smør dem med ekstra smør.
- Drys med chili, sesam og koriander, og servér straks med resten af smørret til.