Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Majskolber på grillen med koriander, lime og sesamsmør

De krydrede majs er perfekte som en nem og lækker grillret.

Grillede majskolber

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Majskolber på grillen med koriander, lime og sesamsmør

4 personer

Det skal du bruge:

  • 4 majskolber
  • 100 g smør
  • 2 spsk. tahin
  • 1 økologisk lime
  • ½ tsk. chiliflager
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 håndfuld koriander

Sådan gør du:

  1. Læg majskolberne i blød i koldt vand.
  2. Rør smørret sammen med tahin, fintrevet limeskal og limesaft.
  3. Træk majsenes dækblade tilbage, fjern hårene, og smør kolberne med 1/3 af smørret.
  4. Pak igen dækbladene omkring, og snør dem sammen.
  5. Grill majskolberne ca. 10 min.
  6. Træk dækbladene tilbage, og hold majskolberne sammen med en snor.
  7. Grill dem et par minutter på hver side over kraftig varme, så de får striber.
  8. Læg dem på et fad, og smør dem med ekstra smør.
  9. Drys med chili, sesam og koriander, og servér straks med resten af smørret til.

Relaterede Artikler