Grill Kyllingespyd på grillen med diavolo Nem opskrift på kyllingespyd til sommerens grillaftener. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Kyllingespyd på grillen med diavolo 4 personer Det skal du bruge: 4 stk. kyllingebryst med vinge eller 4 stk. perlehønebryst 4 fed hvidløg 1 tsk. chiliflager 6 timiankviste 1 kvist rosmarin, hakket ½ dl olivenolie Salt og peber 1 citron Sådan gør du: Knus hvidløgene, og bland med chiliflager, timian, hakket rosmarin og olivenolie. Vend kyllingen i marinaden, og lad den trække – gerne natten over. Sæt kyllingespyddene, krydr med salt og peber, og grill dem ca. 20-25 min. Dryp med lidt citronsaft, og servér. Relateret Kultur Islandske Loji skaber sjove kunstværker med en af tidens største tendenser Det nye magasin Nyt BO BEDRE ude nu: 170 siders bolig, køkken, design og belysning Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres Design IKEA løfter sløret for længe ventet kollektion med stjernedesigner Gustaf Westman Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed
Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres
Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed