Grill Kyllingespyd på grillen med diavolo Nem opskrift på kyllingespyd til sommerens grillaftener. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Kyllingespyd på grillen med diavolo 4 personer Det skal du bruge: 4 stk. kyllingebryst med vinge eller 4 stk. perlehønebryst 4 fed hvidløg 1 tsk. chiliflager 6 timiankviste 1 kvist rosmarin, hakket ½ dl olivenolie Salt og peber 1 citron Sådan gør du: Knus hvidløgene, og bland med chiliflager, timian, hakket rosmarin og olivenolie. Vend kyllingen i marinaden, og lad den trække – gerne natten over. Sæt kyllingespyddene, krydr med salt og peber, og grill dem ca. 20-25 min. Dryp med lidt citronsaft, og servér. Relateret Grill Grillet dorade med en frisk fersken-citron-relish Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Annonce Grillkylling deluxe med nye danske kartofler Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Grill Grillede auberginer med tomater og burrata