Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kyllingespyd på grillen med diavolo

Nem opskrift på kyllingespyd til sommerens grillaftener.

Grillede kyllingespyd

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Kyllingespyd på grillen med diavolo

4 personer

Det skal du bruge:

  • 4 stk. kyllingebryst med vinge eller 4 stk. perlehønebryst
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk. chiliflager
  • 6 timiankviste
  • 1 kvist rosmarin, hakket
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 citron

Sådan gør du:

  1. Knus hvidløgene, og bland med chiliflager, timian, hakket rosmarin og olivenolie.
  2. Vend kyllingen i marinaden, og lad den trække – gerne natten over.
  3. Sæt kyllingespyddene, krydr med salt og peber, og grill dem ca. 20-25 min.
  4. Dryp med lidt citronsaft, og servér.

Relaterede Artikler