Kyllingespyd på grillen med diavolo

Nem opskrift på kyllingespyd til sommerens grillaftener.

Grillede kyllingespyd
© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Kyllingespyd på grillen med diavolo

4 personer

Det skal du bruge:

  • 4 stk. kyllingebryst med vinge eller 4 stk. perlehønebryst
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk. chiliflager
  • 6 timiankviste
  • 1 kvist rosmarin, hakket
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 citron

Sådan gør du:

  1. Knus hvidløgene, og bland med chiliflager, timian, hakket rosmarin og olivenolie.
  2. Vend kyllingen i marinaden, og lad den trække – gerne natten over.
  3. Sæt kyllingespyddene, krydr med salt og peber, og grill dem ca. 20-25 min.
  4. Dryp med lidt citronsaft, og servér.