Grill Kyllingespyd på grillen med diavolo Nem opskrift på kyllingespyd til sommerens grillaftener. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Kyllingespyd på grillen med diavolo 4 personer Det skal du bruge: 4 stk. kyllingebryst med vinge eller 4 stk. perlehønebryst 4 fed hvidløg 1 tsk. chiliflager 6 timiankviste 1 kvist rosmarin, hakket ½ dl olivenolie Salt og peber 1 citron Sådan gør du: Knus hvidløgene, og bland med chiliflager, timian, hakket rosmarin og olivenolie. Vend kyllingen i marinaden, og lad den trække – gerne natten over. Sæt kyllingespyddene, krydr med salt og peber, og grill dem ca. 20-25 min. Dryp med lidt citronsaft, og servér. Relateret Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Grill Grillet laks med urter og citron Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Annonce Thomas Rodes gazpacho af grillede grøntsager med hummer Grill Grillet dorade med en frisk fersken-citron-relish