Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta
Servér disse lækre selleritoasts som snack eller som tilbehør til aftenens menu.
AfGitte Heidi Rasmussen
Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta
4-6 personer
Det skal du bruge:
- 1 stor knoldselleri
- 50 g oliventapenade
- 50 g soltørret tomat-
- tapenade
- 25 g hakkede sorte oliven
- 250 g frisk mozzarella
- 1 pk. pancetta eller lufttørret skinke, ca. 70 g
Sådan gør du:
- Skræl sellerien og skær den i 8-10 skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand.
- Lad dem dryppe af, og tilsæt evt. lidt citronsaft.
- Bland de to tapenader med oliven, og skær osten i skiver.
- Fordel ost og tapenade imellem to selleriskiver, og dæk overfladen af sellerien med pancetta – gør det med alle selleriskiverne.
- Grill dem til pancettaen er sprød, og osten smeltet.
- Halvér og servér som en lille snack eller som tilbehør.