Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta

Servér disse lækre selleritoasts som snack eller som tilbehør til aftenens menu.

Grillet selleritoast

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta

4-6 personer

Det skal du bruge:

  • 1 stor knoldselleri
  • 50 g oliventapenade
  • 50 g soltørret tomat-
  • tapenade
  • 25 g hakkede sorte oliven
  • 250 g frisk mozzarella
  • 1 pk. pancetta eller lufttørret skinke, ca. 70 g

Sådan gør du:

  1. Skræl sellerien og skær den i 8-10 skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand.
  2. Lad dem dryppe af, og tilsæt evt. lidt citronsaft.
  3. Bland de to tapenader med oliven, og skær osten i skiver.
  4. Fordel ost og tapenade imellem to selleriskiver, og dæk overfladen af sellerien med pancetta – gør det med alle selleriskiverne.
  5. Grill dem til pancettaen er sprød, og osten smeltet.
  6. Halvér og servér som en lille snack eller som tilbehør.

Relaterede Artikler