Grill Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta Servér disse lækre selleritoasts som snack eller som tilbehør til aftenens menu. Af Gitte Heidi Rasmussen — 21. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta 4-6 personerDet skal du bruge: 1 stor knoldselleri 50 g oliventapenade 50 g soltørret tomat- tapenade 25 g hakkede sorte oliven 250 g frisk mozzarella 1 pk. pancetta eller lufttørret skinke, ca. 70 g Sådan gør du: Skræl sellerien og skær den i 8-10 skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af, og tilsæt evt. lidt citronsaft. Bland de to tapenader med oliven, og skær osten i skiver. Fordel ost og tapenade imellem to selleriskiver, og dæk overfladen af sellerien med pancetta – gør det med alle selleriskiverne. Grill dem til pancettaen er sprød, og osten smeltet. Halvér og servér som en lille snack eller som tilbehør. Relateret Grill Grillet laks med urter og citron Grill Grillede, grønne fladbrød med ost og spinat Grill Grillede auberginer med tomater og burrata Grill Store grillede svampe med gedeost og grønt Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte