Grill Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta Servér disse lækre selleritoasts som snack eller som tilbehør til aftenens menu. Af Gitte Heidi Rasmussen — 21. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta 4-6 personerDet skal du bruge: 1 stor knoldselleri 50 g oliventapenade 50 g soltørret tomat- tapenade 25 g hakkede sorte oliven 250 g frisk mozzarella 1 pk. pancetta eller lufttørret skinke, ca. 70 g Sådan gør du: Skræl sellerien og skær den i 8-10 skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af, og tilsæt evt. lidt citronsaft. Bland de to tapenader med oliven, og skær osten i skiver. Fordel ost og tapenade imellem to selleriskiver, og dæk overfladen af sellerien med pancetta – gør det med alle selleriskiverne. Grill dem til pancettaen er sprød, og osten smeltet. Halvér og servér som en lille snack eller som tilbehør. Relateret Slotte Clara pynter selv det 5000 kvadratmeter store gods op til jul - gerne med papirklip fra Netto Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her
Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her