Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta

Servér disse lækre selleritoasts som snack eller som tilbehør til aftenens menu.

Grillet selleritoast
© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta

4-6 personer

Det skal du bruge:

  • 1 stor knoldselleri
  • 50 g oliventapenade
  • 50 g soltørret tomat-
  • tapenade
  • 25 g hakkede sorte oliven
  • 250 g frisk mozzarella
  • 1 pk. pancetta eller lufttørret skinke, ca. 70 g

Sådan gør du:

  1. Skræl sellerien og skær den i 8-10 skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand.
  2. Lad dem dryppe af, og tilsæt evt. lidt citronsaft.
  3. Bland de to tapenader med oliven, og skær osten i skiver.
  4. Fordel ost og tapenade imellem to selleriskiver, og dæk overfladen af sellerien med pancetta – gør det med alle selleriskiverne.
  5. Grill dem til pancettaen er sprød, og osten smeltet.
  6. Halvér og servér som en lille snack eller som tilbehør.