Grill Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta Servér disse lækre selleritoasts som snack eller som tilbehør til aftenens menu. Af Gitte Heidi Rasmussen — 21. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta 4-6 personerDet skal du bruge: 1 stor knoldselleri 50 g oliventapenade 50 g soltørret tomat- tapenade 25 g hakkede sorte oliven 250 g frisk mozzarella 1 pk. pancetta eller lufttørret skinke, ca. 70 g Sådan gør du: Skræl sellerien og skær den i 8-10 skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af, og tilsæt evt. lidt citronsaft. Bland de to tapenader med oliven, og skær osten i skiver. Fordel ost og tapenade imellem to selleriskiver, og dæk overfladen af sellerien med pancetta – gør det med alle selleriskiverne. Grill dem til pancettaen er sprød, og osten smeltet. Halvér og servér som en lille snack eller som tilbehør. Relateret Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Opskrifter Aspargesmuffins med ærter og pancetta Annonce Mattias Hundebøll: “Udenfor bliver madlavningen til en leg, som vi er fælles om” Annonce Jon Daniel Edlund: “Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt” Forret Sommer-arancini: Risottokugler af tomat og mozzarella