Grill Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta Servér disse lækre selleritoasts som snack eller som tilbehør til aftenens menu. Af Gitte Heidi Rasmussen — 21. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet selleritoast med mozzarella, tapenade og pancetta 4-6 personerDet skal du bruge: 1 stor knoldselleri 50 g oliventapenade 50 g soltørret tomat- tapenade 25 g hakkede sorte oliven 250 g frisk mozzarella 1 pk. pancetta eller lufttørret skinke, ca. 70 g Sådan gør du: Skræl sellerien og skær den i 8-10 skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af, og tilsæt evt. lidt citronsaft. Bland de to tapenader med oliven, og skær osten i skiver. Fordel ost og tapenade imellem to selleriskiver, og dæk overfladen af sellerien med pancetta – gør det med alle selleriskiverne. Grill dem til pancettaen er sprød, og osten smeltet. Halvér og servér som en lille snack eller som tilbehør. Relateret Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Dessert Opskrift på moutarde pepperoni – hjemmelavet tilbehør til ostefadet Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Brunch Opskrift på okonomiyaki: Japansk æggekage med sprøde, grønne grøntsager Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie