
Grillede salater med parmesan og koriandercreme
Kom salaterne en tur på grillen og få nye lækre sprøde smagsoplevelser. Beregn ½ salat pr. mand.
AfLone Kjær
Træfad fra Broste, sylteglas og ske fra H. Skjalm P.
Opskrift af Lone Kjær
4 personer
GRILLEDE SALATER radicchio 1 stk.
hjertesalat 1 stk.
citron 1 stk.
parmesanost 50 g
KORIANDERCREME creme fraiche 1 ½ dl
frisk koriander 1 lille bundt
olivenolie 2 spsk.
salt og peber
- Skær radicchio og hjertesalat i halve. Grill salaterne på skærefladen så de får farve, jo højere varme, des kortere tid og bedre resultat.
- Blend creme fraiche med koriander og olivenolie.
- Smag til med salt og peber.
- Riv skallen af citronen. Dryp citronsaft over salaterne.
- Drys med citronskal og reven parmesanost. Dryp koriandercreme over salaten inden servering og pynt evt. med lidt frisk koriander.