Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillede salater med parmesan og koriandercreme

Kom salaterne en tur på grillen og få nye lækre sprøde smagsoplevelser. Beregn ½ salat pr. mand.

© Anders Schønnemann

Træfad fra Broste, sylteglas og ske fra H. Skjalm P.

Opskrift af Lone Kjær

4 personer

GRILLEDE SALATER radicchio 1 stk.
hjertesalat 1 stk.
citron 1 stk.
parmesanost 50 g

KORIANDERCREME creme fraiche 1 ½ dl
frisk koriander 1 lille bundt
olivenolie 2 spsk.
salt og peber

  • Skær radicchio og hjertesalat i halve. Grill salaterne på skærefladen så de får farve, jo højere varme, des kortere tid og bedre resultat.
  • Blend creme fraiche med koriander og olivenolie.
  • Smag til med salt og peber.
  • Riv skallen af citronen. Dryp citronsaft over salaterne.
  • Drys med citronskal og reven parmesanost. Dryp koriandercreme over salaten inden servering og pynt evt. med lidt frisk koriander.

Relaterede Artikler