Grill Grillede lammekoteletter med nye gulerødder og sprød boghvede Server denne smagfulde hovedret til jeres næste grill-aften. Af Lone Kjær — 10. juli 2019 © Foto: Tia Borgsmidt. Styling: Lone Kjær Lammekoteletter på grill med nye gulerødder, fennikel, kapers-vinaigrette og sprød boghvede Til 4 personer Det skal du bruge: Lammekoteletter 2 lammekroner skåret i koteletter 2 spsk. olivenolie salt og peber 2 fed hvidløg 3 kviste frisk rosmarin Grillet grønt med boghvede og ramsløg 2 spsk. boghvede 1 bundt nye gulerødder 2 fennikel olivenolie 400 g kogte små kartofler 1 lille bundt ramsløg Kapers-vinaigrette 2 spsk. æbleeddike 1 dl olivenolie 2 tsk. grovkornet sennep 2 tsk. salte kapers Sådan gør du: Lammekrone Dryp kødet med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber, knust hvidløgsfed og hakket rosmarin. Lad dem "marinere" lidt, mens det øvrige tilberedes. Grillet grønt Rist boghvede sprød på en tør slip let-pande. Skur gulerødderne, og skær dem igennem på langs. Skær top og bund af fennikel, og skær dem i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Pensl grøntsagerne med olivenolie, og grill på skærefladen, til de er møre, men stadig har lidt bid. Skær kartoflerne i kvarte, og vend med de grillede grøntsager. Kapers-vinaigrette Rør eddike med olivenolie, sennep og hakkede kapers til en dressing. Grill lammekoteletterne i 2-3 min. på hver side. Anret de grillede grøntsager på et fad, og dryp kapers-vinaigrette over. Drys med boghvede, og servér med ramsløg til de grillede lammekoteletter. Relateret Tilbehør Grøntsager på grill med gremolata Forret Grillede asparges med ramsløg og brændnælder Hovedret Cacio e Pepe med ramsløg Hovedret Steak-salat med stegt kål, ramsløg og kartofler Forret Surdejsbrød med smørristede grøntsager og kold hollandaisecreme Forret Grillet brød med grillede svampe, stuvede ramsløg og brændenælder