Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

De hotteste grill til have og picnic

Grillsæsonen er godt i gang, og det er nu, mange opdager, at det er på tide at skifte den gamle bøf-steger ud med en ny. Trenden går mod gas-grill, men vi har også set et par smarte modeller til kul.

Estate

© JensenGrill

Serie fra JensenGrill, der kombinerer gas- og kulgrill i et veldesignet ydre. Estate fås i flere modeller og der kan tilkøbes en del ekstraudstyr til stegning og opbevaring. Fra 14.995 kr., JensenGrill.

Fireglobe

© Eva Solo

Skulpturel gasgrill i et design, der giver læ for vinden. 6995 kr., Eva Solo.

Napoleon

© Bauhaus

Grill til både gas og kul. Specialudviklet kul- og røgbakke giver ægte kulsmag til gasgrillen. Fås i flere udgaver fra 5499 kr. til 39.990 kr., Bauhaus.

Genesis II LX E-340 GBS

© Weber

Gasgrill med tre brændere og sidebrænder. Porcelænsemaljeret bund og låg, termometer, tre redskabsholdere og to arbejdsborde. 7999 kr., Weber.

Grill 17

© Morsø

Kulgrill i støbejern med to halvcirkelformede grillriste, der kan reguleres i højden. Kan bruges som bålfad efter maden. 9995 kr., Morsø.

Lotus Grill

© Coop

Picnicgrill med indbygget blæser, der betyder, at den er klar til stegning efter fem min., og at temperaturen kan reguleres. Fås i flere størrelser, fra 1299 kr., Coop.

Calor

© Livingflames

Gasgrill til skovtur og strand. Ved brug klikkes den røde del af, og træ-låget lægges på den nederste del, der fungerer som et bord eller skærebræt. Kan både anvende flaskegas og gasdåser til havebrændere. 1495 kr., Livingflames

Röshults

© Röshults

Modulært grillsystem, hvor man sætter sit eget udekøkken sammen af bord, huggeblok, gas- eller kulgrill, skabe osv. Som på foto, 119.000 kr., Röshults.

Silo Grill

© Silo Grill

Nytænkende opretstående grill. Kullene lægges i risten i midten, hvorefter man steger på spyd, hvilket skulle give en mere ensartet og jævn stegning. God til at have på bordet en
sommeraften som en slags fondue. Fås i tre størrelser, fra 1799 kr., Silo-design.

Grill Grill

© XL-Byg

Grillserie udviklet særligt til Danmark af XL-Byg. I rustfrit stål med tre brændere og sideborde. Fra 3700 kr., XL-Byg.