De hotteste grill til have og picnic

Grillsæsonen er godt i gang, og det er nu, mange opdager, at det er på tide at skifte den gamle bøf-steger ud med en ny. Trenden går mod gas-grill, men vi har også set et par smarte modeller til kul.

Estate
© JensenGrill

Serie fra JensenGrill, der kombinerer gas- og kulgrill i et veldesignet ydre. Estate fås i flere modeller og der kan tilkøbes en del ekstraudstyr til stegning og opbevaring. Fra 14.995 kr., JensenGrill.

Fireglobe
© Eva Solo

Skulpturel gasgrill i et design, der giver læ for vinden. 6995 kr., Eva Solo.

Napoleon
© Bauhaus

Grill til både gas og kul. Specialudviklet kul- og røgbakke giver ægte kulsmag til gasgrillen. Fås i flere udgaver fra 5499 kr. til 39.990 kr., Bauhaus.

Genesis II LX E-340 GBS
© Weber

Gasgrill med tre brændere og sidebrænder. Porcelænsemaljeret bund og låg, termometer, tre redskabsholdere og to arbejdsborde. 7999 kr., Weber.

Grill 17
© Morsø

Kulgrill i støbejern med to halvcirkelformede grillriste, der kan reguleres i højden. Kan bruges som bålfad efter maden. 9995 kr., Morsø.

Lotus Grill
© Coop

Picnicgrill med indbygget blæser, der betyder, at den er klar til stegning efter fem min., og at temperaturen kan reguleres. Fås i flere størrelser, fra 1299 kr., Coop.

Calor
© Livingflames

Gasgrill til skovtur og strand. Ved brug klikkes den røde del af, og træ-låget lægges på den nederste del, der fungerer som et bord eller skærebræt. Kan både anvende flaskegas og gasdåser til havebrændere. 1495 kr., Livingflames

Röshults
© Röshults

Modulært grillsystem, hvor man sætter sit eget udekøkken sammen af bord, huggeblok, gas- eller kulgrill, skabe osv. Som på foto, 119.000 kr., Röshults.

Silo Grill
© Silo Grill

Nytænkende opretstående grill. Kullene lægges i risten i midten, hvorefter man steger på spyd, hvilket skulle give en mere ensartet og jævn stegning. God til at have på bordet en
sommeraften som en slags fondue. Fås i tre størrelser, fra 1799 kr., Silo-design.

Grill Grill
© XL-Byg

Grillserie udviklet særligt til Danmark af XL-Byg. I rustfrit stål med tre brændere og sideborde. Fra 3700 kr., XL-Byg.