Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tomat- og spinatsuppe med hvidløgsbrød

I denne opskrift pynter vi videre på den klassiske ret, tomatsuppe, som de fleste kender og kan lide. De hjemmelavede hvidløgsbrød smager så uendeligt meget bedre end de færdigkøbte.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer (20 minutter)

løg 1 stk.
æble 1 stk.
cherrytomater 3 dåser
grønsagsbouillon 2 dl
piskefløde 1 dl
spinat 200 g, frisk
boller 4 stk., gerne italienske
smør 40 g, blødt
hvidløg 2 fed
olie
salt, peber og sukker

Sæt ovnen på 225 grader. Hak løg og æble, og svits det i olie i en gryde. Kom tomater, bouillon og fløde i gryden, og lad det småkoge ca 10 minutter. Skær dybe snit i hver bolle. Rør smørret med finthakket hvidløg, og kom lidt hvidløgssmør i hvert snit. Bag bollerne sprøde i ovnen. Smag suppen til med salt, peber og sukker. Kom spinaten i gryden, og vend forsigtigt rundt. Sluk for varmen, og server med brødet til.

Relaterede Artikler