Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotle-mayo

Fyr op under smagsløgene med små chorizopølser stegt i rødvin serveret med chipotle-mayo. Find opskriften på den lille appetitvækker her!

© Anders Schønnemann

Opskrift på rødvinsglaserede chorizopølser med chipotle-mayo

4 personer ### Ingredienser små chorizopølser 400 g rødvin ca. 3 dl basilikum 1 potte rugbrødschips 50 g CHIPOTLE-MAYO mayonnaise 1 dl chipotle 1 spsk. (tørret, røget chili) lime 1 stk. ### Sådan gør du • Kom pølserne i et lille ovnfast fad. Hæld rødvin ved, og steg pølserne i ovnen ved 200° i ca. 20 min., til de er godt sprøde. Vend dem undervejs. • Rør mayonnaise med chipotle, og smag til med limesaft. Servér chipotle-mayo til chorizopølserne, og drys med knuste rugbrødschips. Pynt med basilikum.