Majroer serveret med muslingesaft og dildolie

En simpel men delikat ret til sommermiddagen.

Minimajroer
© Andreas Mikkel Hansen

Majroer serveret med muslingesaft og dildolie

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

  • 2 store majroer
  • 4 små majroer
  • 1 dl reduceret muslingesaft
  • 1 spsk. dildolie

Sådan gør du:

  1. Vask og rens majroerne i toppen, så man er sikker på, at der ikke er noget jord tilbage.
  1. Tag de store majroer, og skær dem i tynde skiver på en mandolin, og læg dem ned i muslingesaften i 1 time.
  1. Tag majroerne op af saften, og bred dem ud som en vifte, og placér dem i midten af 4 små dybe tallerkener. De 8 små majroer skæres ud i små både og lægges på tallerkenen. Fordel muslin- gesaften, og dryp med dildolie.

LÆS OGSÅ