Bagt laks med kartofler og majroer

Den fede laks passer flot til den lidt skarpe smag fra majroerne

© bobedre.dk

Til 4 personer

kartofler 500 g majroer 500 g citroner 2 stk. sukker 2 tsk. laksesteaks 4 stk. salt, peber/chiliflager olivenolie 2 spsk. dild og timian en smule

• Sæt ovnen på 225°.

• Kog kartoflerne møre i en gryde, og majroerne i en anden. Det tager nogenlunde lige lang tid. Afkøl og pil.

• Del citronerne lige over, og læg dem i en ildfast form. Drys med sukker, og sæt i ovnen.

• Læg laksesteaksene på bagepapir på en bradepande, og krydr med salt og peber/chiliflager.

• Dryp olie på laksen, og bag i 12 min.

• Skær kartofler og majroer i mindre stykker, og vend med urter.

• Servér kartofler og majroer til laksen, og læg citron ved.

Du kan også finde opskriften på bagt laks her

Relaterede Artikler