Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bagt laks med kartofler og majroer

Den fede laks passer flot til den lidt skarpe smag fra majroerne

© bobedre.dk

Bagt laks med kartofler og majroer

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • kartofler 500 g
  • majroer 500 g
  • citroner 2 stk.
  • sukker 2 tsk.
  • laksesteaks 4 stk.
  • salt, peber/chiliflager
  • olivenolie 2 spsk.
  • dild og timian en smule

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225°.
  2. Kog kartoflerne møre i en gryde, og majroerne i en anden. Det tager nogenlunde lige lang tid. Afkøl og pil.
  3. Del citronerne lige over, og læg dem i en ildfast form. Drys med sukker, og sæt i ovnen.
  4. Læg laksesteaksene på bagepapir på en bradepande, og krydr med salt og peber/chiliflager.
  5. Dryp olie på laksen, og bag i 12 min.
  6. Skær kartofler og majroer i mindre stykker, og vend med urter.
  7. Servér kartofler og majroer til laksen, og læg citron ved.

Relaterede Artikler