© bobedre.dk

Bagt laks med kartofler og majroer

Den fede laks passer flot til den lidt skarpe smag fra majroerne

Bagt laks med kartofler og majroer

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • kartofler 500 g
  • majroer 500 g
  • citroner 2 stk.
  • sukker 2 tsk.
  • laksesteaks 4 stk.
  • salt, peber/chiliflager
  • olivenolie 2 spsk.
  • dild og timian en smule

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225°.
  2. Kog kartoflerne møre i en gryde, og majroerne i en anden. Det tager nogenlunde lige lang tid. Afkøl og pil.
  3. Del citronerne lige over, og læg dem i en ildfast form. Drys med sukker, og sæt i ovnen.
  4. Læg laksesteaksene på bagepapir på en bradepande, og krydr med salt og peber/chiliflager.
  5. Dryp olie på laksen, og bag i 12 min.
  6. Skær kartofler og majroer i mindre stykker, og vend med urter.
  7. Servér kartofler og majroer til laksen, og læg citron ved.