Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Frisk appetizer - Gazpacho af ananas og agurk

Når du bruger denne opskrift udvikler sig den herligste duft, når blenderen går i gang med at slå frugt og grønt i små stykker til kold suppe.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

ananas renset frugtkød, 500 g
blegselleri 3 stilke
gul peberfrugt 1 stor
ananasjuice 1 dl
vand 2 dl
æbleeddike 2 spsk.
salt og peber
agurk ½
koriander

Tag lidt ananas og blegselleri fra til topping. Skær ananas, selleri og peberfrugt i mindre stykker, og kom dem i en blender (del evt. op i to portioner). Kom juice og noget af vandet i, og blend det hele meget fint. Kom eddike i, og kør suppen, til den har en passende konsistens, lidt tyk. Smag til med lidt salt og evt. peber. Stil den koldt nogle timer. Skær agurken og resten af ananassen og blegsellerien i fine små terninger. Servér suppen med det hakkede ved siden af. Pynt med korianderblade.

Relaterede Artikler