Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Agurkeruller med laks og gedeostecreme

Vi er store fans af de små forfriskende laksehapsere svøbt i agurk og med cremet gedeostfyld.

© Anders Schønnemann

4 personer / ca. 8 ruller

INGREDIENSER:

75 g blød gedeost (kan erstattes af flødeost naturel)
1-2 spsk. cremefraiche
1 spsk. hakket dild
1 spsk. hakket purløg salt og peber
1 agurk
100 g røget laks i skiver

SÅDAN GØR DU:

  • Rør gedeost med cremefraiche og krydderurter (tag lidt fra til pynt) og smag til med salt og peber.
  • Skær agurken i brede spåner med en kartoffelskræller. Du skal minimum bruge 16 skiver. Skær laksen i mindre stykker. Læg to agurkespåner på et skærebræt, og fordel laksen herpå. Skær evt. laksen til, så de passer sammen i størrelsen. Kom en lille skefuld rørt gedeost herpå og rul forsigtig sammen. Gentag indtil du har 8 ruller. Pynt rullerne med resten af de hakkede krydderurter.