Drinks Drinkopskrift: Vermouth med rabarbersaft og hybenrose Den søde rabarber-saft giver en herlig friskhed til den krydret Vermouth. Af Mikkel Karstad — 16. juni 2023 © Anders Schønnemann Vermouth med rabarbersaft og hybenrose Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Rabarbersaft 100 g rabarber 100 g sukker 1 dl vand ½ usprøjtet citron isterninger 2 rød vermouth ½ håndfuld hybenroser Sådan gør du Skær rabarber ud i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker, vand og saft og fintrevet skal fra en citron. Bring i kog, og lad det koge 2-3 min., sluk for varmen, og lad det hele trække i 15-20 min. Sigt væsken igennem en sigte, og kom herefter saften på køl. Kom isterninger i 4 glas, tilsæt 1 dl vermouth i hvert glas, og top herefter op med rabarbersaft. Kom et par friske hybenroseblade på toppen. Relateret Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så med de alt, hvad de havde i hænderne Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt
Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så med de alt, hvad de havde i hænderne