Drinks Drinkopskrift: Vermouth med rabarbersaft og hybenrose Den søde rabarber-saft giver en herlig friskhed til den krydret Vermouth. Af Mikkel Karstad — 16. juni 2023 © Anders Schønnemann Vermouth med rabarbersaft og hybenrose Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Rabarbersaft 100 g rabarber 100 g sukker 1 dl vand ½ usprøjtet citron isterninger 2 rød vermouth ½ håndfuld hybenroser Sådan gør du Skær rabarber ud i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker, vand og saft og fintrevet skal fra en citron. Bring i kog, og lad det koge 2-3 min., sluk for varmen, og lad det hele trække i 15-20 min. Sigt væsken igennem en sigte, og kom herefter saften på køl. Kom isterninger i 4 glas, tilsæt 1 dl vermouth i hvert glas, og top herefter op med rabarbersaft. Kom et par friske hybenroseblade på toppen. Relateret Julemad Se den komplette menu på en lækker, vegetarisk julemiddag Jul 14 bud på en perfekt mandelgave til under 300 kroner Annonce Tre rengøringshelte, når hverdagen roder og tiden er knap Julemad Opskrift på krydrede julekager med æble, tørrede frugter og cognac Julemad Opskrift på cremet julekage med marcipan, lemoncurd og mascarponecreme Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul
Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul