Drinks Drinkopskrift: Vermouth med rabarbersaft og hybenrose Den søde rabarber-saft giver en herlig friskhed til den krydret Vermouth. Af Mikkel Karstad — 16. juni 2023 © Anders Schønnemann Vermouth med rabarbersaft og hybenrose Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Rabarbersaft 100 g rabarber 100 g sukker 1 dl vand ½ usprøjtet citron isterninger 2 rød vermouth ½ håndfuld hybenroser Sådan gør du Skær rabarber ud i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker, vand og saft og fintrevet skal fra en citron. Bring i kog, og lad det koge 2-3 min., sluk for varmen, og lad det hele trække i 15-20 min. Sigt væsken igennem en sigte, og kom herefter saften på køl. Kom isterninger i 4 glas, tilsæt 1 dl vermouth i hvert glas, og top herefter op med rabarbersaft. Kom et par friske hybenroseblade på toppen. Relateret Drinks Forfriskende cocktail: Tequila sour Drinks Opskrift på rabarber daiquiri Drinks Endelig en værdig modstander til Aperol Spritz: Mød sommerens sikre hit, Limoncello Spritz Drinks Forfriskende rosé-sangria med fersken og jordbær Drinks En let perlende aperitif du kan byde velkommen med Drinks Opskrift på margarita med rabarbersirup