© Anders Schønnemann Drinks Vermouth med rabarbersaft og hybenrose Den søde rabarber-saft giver en herlig friskhed til den krydret Vermouth. Af Mikkel Karstad — 16. juni 2023 Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Rabarbersaft 100 g rabarber 100 g sukker 1 dl vand ½ usprøjtet citron isterninger 2 rød vermouth ½ håndfuld hybenroser Sådan gør du Skær rabarber ud i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker, vand og saft og fintrevet skal fra en citron. Bring i kog, og lad det koge 2-3 min., sluk for varmen, og lad det hele trække i 15-20 min. Sigt væsken igennem en sigte, og kom herefter saften på køl. Kom isterninger i 4 glas, tilsæt 1 dl vermouth i hvert glas, og top herefter op med rabarbersaft. Kom et par friske hybenroseblade på toppen. Relateret Drinks Nem opskrift på espresso martini Drinks Køl ned i sommerheden med den ultimative sommerdrink: Frozen Aperol Forret Bagt selleri med beurre blanc og sort trøffel Drinks Hjemmelavet hindbærlemonade med mynte og gin Drinks Opskrift på iskold gin og tonic med twist af rabarber Drinks Margarita med et twist af hyldeblomst og agurk