Tivoli har fået sin egen vin

Tivoli fejrer 175-års jubilæum. I den forbindelse lancerer de en jubilæumsvin, der smager af Tivoli.

Tivoli fejrer 175-års jubilæum

I anledningen af deres 175-års jubilæum lancerer Tivoli både en rød- og en hvidvin.

Bag vinene står Peter Vinding-Diers, som er anerkendt vin-ekspert. Han har boet på Sicilien siden 2005, og derfor har de to vine også et siciliensk twist:

– Da jeg var barn, elskede jeg at se Pjerrot, Columbine og Harlekin på Pantomimeteatret, og det er jo inspireret af den italienske commedia dell’arte-tradition. Så allerede her var jeg fascineret af blandingen af Tivoli og italiensk tradition, og jeg ville genskabe den stemning i vinblandingen.

Etiketten er skabt af Tal R, som også tidligere har samarbejdet med Tivoli. Han står blandt andet også bag Tivoli-plakaten fra 2009.

Rødvinen beskrives som følgende: fyldig og frugtig med toner af brombær, blommer, kirsebær og let krydrede noter samt en fin afbalanceret syre og bløde tanniner. Hvidvinen er et blend af Sauvignon Blanc /Viognier/Chardonnay med vægt på friskheden fra Sauvignon Blanc afbalanceret med sprødheden fra Chardonnay’en og den eksotiske frugtighed fra Viognier.

De to vine vil være at finde hos Nimb og Mazzoli's samt Little Tivoli. Videre kan den købes landsdækkende i Vinspecialisten / H. J. Hansen.

Vejledende udsalgspris er 130 kr. pr stk.