Opskrift på Frozen Aperol Spritz

Den klassiske orangerøde sommerdrink fra Italien bliver endnu mere sommervenlig med dette iskolde twist. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvordan du laver den, hvis du vil have den helt rigtige cremede konsistens.

Find isterningeposerne eller -bakkerne frem og læg i fryseren til en formidabel servering, når den danske sommer spidser allermest til.

Du vil takke dig selv!

For tricket med at fryse de forskellige ingredienser er netop dét, der gør denne servering helt rigtig cremet i modsætning til, hvis du blot blender de forskellige væsker med isterninger.

Frozen Aperol Spritz

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 cocktails

  • 1 dl Aperol
  • 1 dl Appelsinjuice (gerne friskpresset)
  • 1 dl Vand
  • 1 dl Prosecco
  • 1 stk. Appelsin til pynt

Sådan gør du

  1. Frys alle væsker – med undtagelse af proseccoen – som isterninger.
  1. Når alt er frosset blendes isterninger af Aperol, appelsinjuice og almindelige isterninger med 1 dl Prosecco til konsistensen er blød og cremet.
  1. Hæld i glas og pynt evt. med en skrive appelsin.

Frys mango skåret i tern og kom 1 dl i blandingen, når du blender. Det giver en dejlig, sommerlig smag.