Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gold Rush: En moderne drink, der smager som en klassiker

Kan nemt mixes i forvejen og tages med på picnic eller til fest.

© Claus Troelsgaard - Gold rush er en forholdsvis ny og moderne klassiker. Den stammer fra den legendariske og toneangivende bar Milk & Honey i New York.

Gold Rush

Det skal du bruge:

  • 60 ml Michter’s bourbon
  • 20 ml friskpresset citron
  • 15 ml honningsirup (3 dele honning til 1 del vand)
  • Isterninger
  • Citronskal

Sådan gør du:

  1. Hæld alle ingredienser pånær is i en shaker.
  2. Shake hårdt.
  3. Servér over masser af is.
  4. Pynt din gold rush med et lille stykke citronskal for aroma.

To go:

  1. Tager du drinken med på picnic, så hold ingredienserne afkølet i en flaske med luft foroven, så du kan shake blandingen lige inden servering.

Relaterede Artikler