Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Et hybenrose-twist på din Gin & Tonic

Lav din egen hybenrose-sirup, der løfter din g&t til et helt nyt niveau.

© Rasmus Poulsgaard

Et hyben-twist på din Gin & Tonic

Det skal du bruge:

  • 1/2 dl Skagerrak Gin
  • 2 tsk. hybenrose eddikesirup
  • Top med den bedste tonic du kan finde

Hybenrose eddikesirup

  • En god håndfuld hybenrose blade
  • 1/4 L hvidvinseddike
  • 1 dl sukker

Sådan gør du:

Hybenrose eddikesirup

  1. Kom hybenrose bladene i et stort, tomt syltetøjsglas eller patentglas sammen med hvidvinseddiken.
  2. Lad det trække indtil bladene har mistet sin farve.
  3. Si væsken og tilsæt sukker.
  4. Rør indtil opløst.

Servering

  1. Tag et højt glas og fyld det med is.
  2. Tilsæt gin og eddikesirup og top med tonic.
  3. Rør rundt og pynt evt. med en frisk eller tørret hybenrose.

Relaterede Artikler