© Tia Borgsmidt Dessert Vegansk chokoladekage med dadelcreme Denne lækre rawcake er ikke til at stå for! Af Lone Kjær — 03. februar 2021 Kage Rawcake med dadelcreme Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Nøddebund 37 g dadler uden sten 7½ g kokosmel 25 g hasselnødder ½ spsk. kakaopulver 6¼ g kakaonibs 1 spsk. kokosolie Dadelcreme 25 g dadler uden sten ½ spsk. frosne blåbær 37 g nødder, fx mandler og cashewnødder ½ spsk. kakaopulver ¼ tsk. flagesalt Topping kakaopulver blå kornblomst kakaonibs skovsyre Sådan gør du Nøddebund: Blend alle ingredienserne til nøddebunden i en foodprocessor. Beklæd en springform med en diameter på ca. 22 cm med bagepapir og og evt. kagefilm. Pres massen ned i bunden, og stil den i fryseren et par timer. Dadelcreme: Kom dadler, blåbær, nødder, kakaopulver og flagesalt i en blender, og kør, til du har en tyk, fast creme. Tag nøddebunden ud af fryseren, og fyld cremen oven på nøddebunden. Dæk kagen med husholdningsfilm, og sæt den i fryseren et par timer. Opbevar derefter kagen på køl, indtil den serveres. Pynt kagen med drys af kakaopulver, blå kornblomst, kakaonibs og skovsyre lige inden servering. Kagen kan også laves i en kvadratisk form og skæres ud i stænger som en slags rawbar. Relateret Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Chokolademoussekage med knasende kiksebund Dessert Frossen cheesecake med brændt margens og rabarbersirup Dessert Pocherede pærer med misoparfait og hasselnøddepraliné Dessert Søde sommerbær med clotted cream og crunch