Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sveskekugler med kokos og kanel

Et godt alternativ til en chokoladebar, hvis du er lækkersulten.

Sveskekugler med kokos og kanel

© Anne au Chocolat

Sveskekugler med kokos, kakao og kanel

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 75 g mandler
  • 75 g sveske
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. kanel, stødt
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 knivsp. havsalt

Pynt

  • 1/2 dl kakaopulver
  • 1/2 dl hindbær, frysetørret

Sådan gør du:

  1. Blend mandler i en foodprocessor eller minihakker.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend, til massen er ensartet.
  3. Tril massen til kugler, og rul dem i kakaopulver eller hindbærpulver.
  4. Opbevar dem på køl, til de skal nydes.

Tip: Du kan også rulle sveskekuglerne i fx kokosmel eller lakridspulver.

Relaterede Artikler