Dessert Sveskekugler med kokos og kanel Et godt alternativ til en chokoladebar, hvis du er lækkersulten. Af Anne au Chocolat — 07. februar 2019 © Anne au Chocolat Sveskekugler med kokos, kakao og kanel Til 4 personer Det skal du bruge: 75 g mandler 75 g sveske 2 spsk. kokosolie 1 tsk. kanel, stødt 2 spsk. kakaopulver 1 knivsp. havsalt Pynt 1/2 dl kakaopulver 1/2 dl hindbær, frysetørret Sådan gør du: Blend mandler i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend, til massen er ensartet. Tril massen til kugler, og rul dem i kakaopulver eller hindbærpulver. Opbevar dem på køl, til de skal nydes. Tip: Du kan også rulle sveskekuglerne i fx kokosmel eller lakridspulver. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Dessert Coffee shake med vanilje, kokos og Kahlúa Dessert Karamelliseret chokoladebrownie med mascarponefrosting Dessert Brombærmuffins med lakrids Dessert 'Den store bagedyst'-finalist deler sin opskrift på hjemmelavede fedtebrød Dessert Mandeldrøm med brombær, timian og honning