Dessert Sveskekugler med kokos og kanel Et godt alternativ til en chokoladebar, hvis du er lækkersulten. Af Anne au Chocolat — 07. februar 2019 © Anne au Chocolat Sveskekugler med kokos, kakao og kanel Til 4 personer Det skal du bruge: 75 g mandler 75 g sveske 2 spsk. kokosolie 1 tsk. kanel, stødt 2 spsk. kakaopulver 1 knivsp. havsalt Pynt 1/2 dl kakaopulver 1/2 dl hindbær, frysetørret Sådan gør du: Blend mandler i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend, til massen er ensartet. Tril massen til kugler, og rul dem i kakaopulver eller hindbærpulver. Opbevar dem på køl, til de skal nydes. Tip: Du kan også rulle sveskekuglerne i fx kokosmel eller lakridspulver. Relateret Dessert Coffee shake med vanilje, kokos og Kahlúa Dessert Blue cheese-tærter med brombær Dessert Karamelliseret chokoladebrownie med mascarponefrosting Julemad Kagemiks til julemuffins med to slags chokolade Dessert Smagen af dansk sommer: 7 opskrifter med koldskål Dessert Sommerbær med koldskålscreme