Sveskekugler med kokos og kanel

Et godt alternativ til en chokoladebar, hvis du er lækkersulten.

Sveskekugler med kokos og kanel
© Anne au Chocolat

Sveskekugler med kokos, kakao og kanel

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 75 g mandler
  • 75 g sveske
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. kanel, stødt
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 knivsp. havsalt

Pynt

  • 1/2 dl kakaopulver
  • 1/2 dl hindbær, frysetørret

Sådan gør du:

  1. Blend mandler i en foodprocessor eller minihakker.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend, til massen er ensartet.
  3. Tril massen til kugler, og rul dem i kakaopulver eller hindbærpulver.
  4. Opbevar dem på køl, til de skal nydes.

Tip: Du kan også rulle sveskekuglerne i fx kokosmel eller lakridspulver.