Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pizza med frugt og bær

Jo, du læste rigtigt! Den sprøde pizzabund er en ren delikatesse til denne opskrift på dessert med frugt og bær.

© bobedre.dk

Opskrift:
10 g gær
1½ dl vand
200-240 g durummel
1 spsk jomfruolivenolie
½ tsk salt

Fyld
8 spsk Mascarpone eller græsk youghurt 10%
4 spsk kanelsukker
Nektariner, ferskner eller blåbær

Rør gær glat med lunt vand, tilsæt olie, salt og så meget mel, at du kan ælte en glat dej. Lad den hæve tildækket til tredobbelt størrelse. Slå dejen ned, del den i 4 stykker, og form dem til pizzabunde. Smør med mascarpone, drys kanelsukker på, og dæk bundene med frugt. Bag i en knaldhed ovn, 15-20 minutter. Drys evt. igen med kanelsukker.

Relaterede Artikler