Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Jordbærsorbet

Nem og lækker jordbærsorbet

© Lars Ranek

jordbærpuré 750 g (blendede jordbær)
sukker 120 g
glukosesirup 60 g
vand 0,8 dl

Kom jordbærpuréen i en skål.

Kom sukker, glukosesirup og vand i en lille gryde, og varm det op, til sukkeret smelter (65°).

Hæld det sammen med jordbærpuréen, og lad det afkøle helt i køleskabet. Kør blandingen til sorbet i en ismaskine, eller stil i fryseren, og rør jævnligt, til sorbeten er frossen.

Giv den gerne 20 min. i køleskabet, før den serveres.

Relaterede Artikler