Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Honningcrunch

Knasende topping til fx en god vaniljeis.

© Frederikke Heiberg

sukker 200 g
honning 50 g
glukosesirup 1 spsk.
vand ½ dl
natron 1 tsk.
solsikkeolie til smøring

Smør en bageplade med lidt solsikkeolie, eller brug en gummibagemåtte.

Bring sukker, honning, glukosesirup og vand i kog i en tykbundet gryde. Lad det koge op til 160?. Mål temperaturen med et digitaltermometer. Tag det herefter af varmen.

Strø natron ud over massen, og rør det hurtigt rundt i få bevægelser. Hæld nu hurtigt det hele over på bagepladen, og lad det køle helt af.

Bræk i mindre stykker, og blend i foodprocessor.

Relaterede Artikler